Ukas ord # 9 klubba

Denne satt litt langt inne gitt. Ukas ord fra Susanne er KLUBBA, og den var en hard nøtt å knekke. Ikke fordi jeg ikke skjønte betydningen. Men jeg kom ikke på at jeg hadde noe bilde som kunne passe, eller noen rekvisitter jeg kunne fotografere. Og tro meg, jeg har virkelig vridd hjernen og prøvd å løse den. Var til og med inne på tanken å gå ut i garasjen ta et par spiker i munnen og holde hammeren fremfor meg, med et litt vilt uttrykk i øynene. Men jeg skrinla det også, og det var sikkert like greit.

Bidraget mitt er knipset i fjor da vi var i Lublin i Polen. Vi gikk rundt i et fantastisk utendørsmuseum og drømte oss bort til en svunnen tid. Veldig spennende, synes jeg. Og der vettu, der dukket klubban opp. I et verksted i en av bygningene.

Vil du se mer fra dette museet kan du gå inn HER. Det var mange flotte gamle ting jeg godt kunne tenkt meg å tatt med hjem herfra. Bare tenkt så fint det kunne tatt seg ut i hagen, enten hjemme eller på hytta. Men siden stjeling ikke er en av mine sterke sider så droppa jeg det.

24 kommentarer

Siste innlegg