Himmelsk # 87

Godt de hadde retningssans disse to pilotene – hvis ikke kunne det gått helt galt!
Bildene er fra den fantastiske fine pinsa vi hadde her sør.
For å være ærlig tror jeg disse dagene slo hele sommeren i fjor.
Kunne det bare vare og vare og vare.

Ta gjerne en titt på alle de andre himmelske bildene her:

Jeg beklager at jeg er så dårlig til å kommentere hos dere for tia.
Min eldste datter må operere vekk en svulst i hjernen,
og vi venter beskjed fra Rikshospitalet..
Dermed er ikke akkurat hverdagene så himmelske her.
Går rundt i min egen lille boble og har hodet fullt av rare tanker.
men kommer forhåpentligvis sterkere tilbake etterhvert.

God helg og takk for at noen fortsatt gidder kikke innom.

Onsdagstema 111 – Välfyllt

Kan vel ikke si annet enn at denne fyren var god og velfylt
og hadde fått i seg mer enn nok av et eller annet ..

Han lå og koste seg i all sin prakt sammen med en del andre sandskulpturer
her i Kristiansand i fjor sommer.
Utrolig hva folk kan legge sjela si i om de bare har nok av tid.
Tenk å bruke mange timer på dette her,
og etter et par uker så var kunstverkene kun et vagt minne.
Hver sin smak!

Flere velfylte greier finner du om du klikker her:

Og om du vil ta de andre mesterverkene nøyere i øyensyn kan du klikke HER.

Søvnløs i skjærgården

Noen ganger kan det være fint å ikke sove. I natt har det vært litt sånn. Det var alt for varmt på soverommet, så jeg sto bare opp. Lenge før sola hadde tenkt å gjøre det samme..

Det er stille her på denne tiden av døgnet. En og annen døgnvill måke eller småfugl piper litt, siste rest av en fest høres i det fjerne. Og det er det. Ikke en båt å se, ingen motordur.

Så satt jeg der da, ved siden av badestampen og venta på sola. Det er mange tanker som svirrer rundt i hodet mitt for tia. Det går fra glede til ren og skjær fortvilelse på no time. Og når jeg klarer å kople ut litt, og riktig kose meg, ja da får jeg dårlig samvittighet.. Er det egentlig lov å kose seg nå da?

I dag får vi besøk av min yngste datter og samboeren. De skal overnatte. Ser frem til det og gleder meg over dette fantastiske sommerværet vi har her nede. Så får vi bare ta resten som det kommer, når det kommer, og jeg håper virkelig vi ikke må vente så alt for lenge.

Dette var et forsøk på mobilblogging. Følte jeg hadde litt lite kontroll her, så om det ser litt rart ut skjønner du grunnen nå.

Ønsker alle en fin dag.

Sommervær og pinse

Det har vært knallvær her på Sørlandet i dag også. Bildet er fra Torvet hvor jeg hadde lunsj sammen med min datter i dag. Etter at vi hadde vært på sykehuset. Vet ikke helt om det skal tas positivt eller negativt at den timen dukka opp så kjapt. Ble ikke så mye klokere heller, selv om legen var flink til å forklare. Men han visste ikke så mye tydeligvis. Det ble veldig diffust Så nå er det bare å krysse alt en har og håpe timen til Rikshospitalet ikke drøyer alt for lenge. For det er jo det aller verste, en går jo ikke rundt og tror at dette ender på verst mulig måte, men den ventetiden kan jo ta futten ut av hvem som helst.

Det har skjedd mye denne uka. Sofaen er til og med kommet, men jeg har ikke gjort noe forsøk på å sette istand stua av den grunn. Alt står hulter til bulter og det ser ikke ut i det hele tatt. Plutselig betydde ikke den sofaen så mye lengre. Ikke en gang for meg som har gleda meg til å skifte ut dette her i årevis .. Plutselig innser en at sånne ting ikke er så viktige lengre.

Jeg er på jobb. Hadde håpt at det var så kaotisk, og mye å gjøre her, at jeg ikke rakk å tenke .. men så vel var det ikke. Ikke i dag nei, som jeg trengte det som mest. Som krona på verket slutta systemet å funke også nå .. minst en halvtime fikk vi beskjed om fra det aller helligste i hovedstaden. Merkelig ustabilt system de har i disse samarbeidsavisene.Skulle nesten tro de fikk det på tilbud .. selges som forevist .. uten reklamasjonsrett.

Gleder meg bare til vakta er over og jeg kan gå herfra. Det føles som om hele verden har ramla ned i hodet mitt. Alt er så tung og trist og fælt. Nå som jeg egentlig begynte å føle meg litt lettere og sprekere. Poff! Så var jeg tilbake ganske mange hakk på no time. Men hvem har sagt at livet skal være lett. Men dette her er vel det aller verste så langt. Heteturer, søvnløshet og annen dritt virker bare som bagateller for øyeblikket.

Vi skal tilbringe pinsa på hytta. Hytta som vi ikke har vært på siden i fjor høst. Sikkert ikke helt ideelt å komme ut der rundt midnatt, til gammelt støv og muselort. Selv om jeg håper de musene har holdt seg utendørs denne sesongen.Døde, inntørka, illeluktende mus er ikke helt favoritten ..

Egentlig ville jeg bare ønske dere alle en fin pinse. Vi har ikke noen internett der ute på øya, tror jeg, så jeg blir borte en stund ..