Langt uti april …

Det er ekstremt stille herfra for tia … men det ble bare sånn. Mista litt piffen. Og i det siste har det jo ikke skjedd så mye her akkurat. Eller det har skjedd mye, men ikke noe som er så interessant for helt utenforstående å ta del i.

Ingen fine turbilder. Faktisk ingen turer heller. Men håper å komme sterkere tilbake etter hvert. Jaffal på turfronten. I dag kjørte vi en kilometer ned til nærmeste vann, slik at Jonas fikk badet og vasket seg litt. Ja, det siste der måtte jo drømmemannen hjelpe til meg altså. I morra, når bikkja er helt tørr igjen, håper jeg å få til litt pelsstell. For det er jaggu lenge siden nå. Såpass at jeg nok må klippe av litt floker her og der. Eller barbere. Stakkers bikkje! Han blir sikkert ikke veldig fin etterpå … men det gror jo ut igjen!

Jeg leser lite blogger også. Sveiper innom innimellom, og synes jo at det er koselig at dere fortsatt er her. Men legger sjeldent igjen spor etter meg, da er det i tilfelle en likes på et innlegg delt på Facebook, eller en kommentar der.

Ble ei rar påske. Nyoperert som jeg var. Og siden har vel dagene vært sånn. Rare. Mange drittdager etter hverandre, og ei kjærring som ikke fungerer på noen plan. Men altså, det går den rette veien nå da. Tror jeg. Det bare tar litt tid. Og tålmodighet vettu, det er ikke min sterkeste side.

God helg fra meg til deg. Plutselig er jeg kanskje tilbake.