Plutselig dro vi til fjells

Nå er vi på vei til Hovden! Vi har leid firmahytte gjennom jobben til drømmemannen. To ganger tidligere har vi vært der, på to forskjellige hytter. Bildene i dette innlegget er fra den første turen i oktober 2016. Turen etter var i mai 2017, men da ble det dårlig med turgåing siden snøen fortsatt lå i fjellet. Bildene derfra kan du se HER.

Det er meldt drittvær. Regn og greier. Men vi lar oss ikke skremme av det. Det kan jo være det ikke regner hele tiden. Og uansett så har vi jo regntøy, så noen småturer i fjellheimen blir det nok. Hunden må jo ut, selv om det regner, og vi kan jo ikke akkurat sende han avgårde på egenhånd.

Ønsker deg ei riktig god helg.  Hos oss starta den kjapt og uventa denne gangen.

 

Midtlivskrise på Facebook finner du HER. ♥ Følg meg gjerne om du liker hverdagsblogger fra sytende, middelaldrende kjærringer, fine bilder og noen turopplevelser i ny og ne. Det du ikke liker kan du jo bare scrolle glatt forbi.

8 kommentarer
  1. Kos dere masse i fjellet. Håper det ikke er kommet snø enda sånn at dere kan nyte de fantastiske høstfargene. Bildene fra turen her viser i alle fall flotte farger 🙂

  2. kos dokke masse,Hovden er et vakkert stykke Norge,vi har nattet over der på hotell bare for å kunne nyte kvelden før vi kjørte videre,men så deilig å få flere dager,ja slike turer som kommer på sparket er gode turer :=)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg