En svipptur til Lista

Sånn som på søndag for eksempel. Mens vi var på vei hjem fra hytta, og normalt bare hadde parkert i sofaen, etter et par halve dager med å rydde vekk sommeren ute på øya. Så fant vi altså plutselig ut at en liten tur til Lista fyr sikkert ville ha vært koselig. Og det ble det.

Det ble ikke den største utflukten. Men vi fikk i det minste lufta oss litt, og Jonas fikk mange nye inntrykk og spennende ting å snuse på. Det var litt for mange sauer der til at vi gadd gå utover på rullesteinene med en overivrig hund, så vi holdt oss på stien med god avstand til de rare, hvite ulldottene som tusla rundt over alt. 

Fint vær, og veldig lite vind, til Lista å være. Hva dette er er jeg ikke helt sikker på, men sannsynligvis er det en eller annen kunstner som har fått lov å utfolde seg.

Men dette er ei hytte for fugletittere. Eller om du vil, får du sikkert lov å sitte her inne og spise nista di om du er på tur og har behov for ly mot vær og vind.

Det var bilder fra en kjapp, liten søndagstur tatt på sparket. Veldig fint på Lista. Har hatt mange turer hit, men da har de vært mer planlagte og vart litt lengre. 

I dag er det tirsdag. Drømmemannen skal på sykehuset og operere. Han har karpal tunnel syndrom i begge armene, men de kan jo selvsagt bare ta en av gangen. Akkurat nå vet vi ikke hvilken arm de skal ta først, den høyre er verst, men av en eller annen grunn sa de på sykehuset at det var venstre de skulle operere i dag. Jeg hadde jo grudd meg mest ihjel, men han som sitter ved siden av meg her er helt rolig, og gleder seg bare til smertene skal forsvinne og nattesøvnen komme tilbake. Jeg håper det er så lett som det høres ut som. 

Ønsker deg en fin dag. ♥

 

Midtlivskrise på Facebook finner du HER. ♥ Følg meg gjerne om du liker hverdagsblogger fra sytende, middelaldrende kjærringer, fine bilder og noen turopplevelser i ny og ne. Det du ikke liker kan du jo bare scrolle glatt forbi.

17 kommentarer

Siste innlegg