Vakre Vestlandet – Ogna

Da var vi hjemme igjen. Etter en snarvisitt hos venninne og mann på Vestlandet. Siden vi egentlig ikke kunne komme før etter klokka 15 i går, bestemte vi oss for å ta en tur på ei av disse fantastiske vestlandske strendene før vi kjørte tilbake mot hytta i Rekefjord. Det resulterte i snaue ti mil ekstra i bilen. Godt jeg har en mann som er glad i å kjøre! For jeg plasser absolutt best i passasjersetet.

Det var kaldt og masse vind. Men siden jeg er en ekstrem Vestlands-fan så var absolutt ikke det noe hinder. Men vi støtte på andre type hindere som gjorde det litt vanskeligere for oss …

Hit, men ikke lengre. Der de flotte turveiene gikk var det stengt for oss. Jonas kom nemlig ikke over stigene, så da måtte vi bare finne på noe annet. Dessverre. 

Men vi lot oss ikke stoppe av av den grunn. Det var jo bare å finne en annen vei … så selv om vi ikke akkurat fikk gått der vi hadde tenkt, så gikk vi en plass vi har vært tidligere. Faktisk har jeg et stort bilde fra stranda hengende på veggen i stua. Knipset på en tidligere tur. Bilder fra den turen kan du se HER. Litt annerledes vær og temperatur den gang, men Vestlandet er sjarmerende til alle årstider, det gjelder bare å kle seg etter forholdene. 

Vi klatra og gikk rundt uti her i halvannen time. Jonas var kjempegira, og storkoste seg i nye omgivelser. Siden de aller fleste tydeligvis går på turstiene innforbi gjerdene, så var vi helt aleine her ute denne ganga, så bikkja fikk gå løs. Han er jo livredd vi skal forsvinne, så han foretrekker egentlig å gå mellom oss når vi er på tur. Da har han full kontroll.

Ogna heter plassen, og er et lite tettsted i Hå kommune i Rogaland. Pr. 1.1.2017 var det 362 innbyggere her. Geografisk sett ligger Ogna i det kuperte Dalane, like sør for flate Jæren.

Det var gårsdagens lille, forblåste tur. I formiddag rakk vi en liten skogstur, og en snarvisitt innom Sogndalstrand. Så jaggu fikk vi mye ut av disse to dagene. Flere bilder kommer etterhvert. 

Håper du har hatt en fin start på påska.  Det har iallefall jeg. 

 

Midtlivskrise på Facebook finner du HER. ♥ Følg meg gjerne om du liker hverdagsblogger fra sytende, middelaldrende kjærringer, fine bilder og noen turopplevelser i ny og ne. Det du ikke liker kan du jo bare scrolle glatt forbi.

8 kommentarer
  1. Brit: Det er veldig fint der. Men var jo litt grått da vi var her nå da. Bildene jeg tok med mobilen ble faktisk litt bedre enn disse med kameraet.

  2. Etdiktomdagen: Det er noen hindringer i veien med en slik tung, stor hund … ting vi aldri ofret en tanke tidligere. Var jo bare å være bikkja, eller sku ho over. 😀 Nå derimot …

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg