Tirsdagstema # Sovrum

God morgen in space, og takk for at du kikker innom meg nok en gang. Du hadde kanskje håpet å komme opp i senga mi når du leste overskriften her? Hehe .. men så spennende ble det nok ikke. For soverommet jeg viser befinner seg langt, langt vekk herfra. På en mye varmere plass og i helt andre farger enn det som jeg har en etasje under meg. Der går det nemlig i sort og hvitt, og er temmelig ordinært og kjedelig.

Rommet over her er i en bungalow på Den Dominikanske Republik. Nokså spesielt i fargene for oss, men veldig normalt der. Litt vond madrass og skrekkelig mange mygg om nettene – taket var av bambus og langt fra tett! Men beliggenheten var perfekt, i en flott hage rett ved stranda. ;o)) Vil du se flere bilder herfra kan du gå inn HIT. Reisemålet anbefales på det varmeste. Og du gjør lurt om du styrer unna all inclusive-hotellene, bor du der går du jo glipp av det meste og kunne likegodt ha feriert bak murene på et hotell i hvilket som helst land!

Flere soverom finner du her, i ukas tirsdagstema. Kikk innom, få litt ny inspirasjon, eller vis frem et soverom du også! Go’ tirsdag! :o))

8 kommentarer

Siste innlegg