Tirsdagstema # Sovrum

God morgen in space, og takk for at du kikker innom meg nok en gang. Du hadde kanskje håpet å komme opp i senga mi når du leste overskriften her? Hehe .. men så spennende ble det nok ikke. For soverommet jeg viser befinner seg langt, langt vekk herfra. På en mye varmere plass og i helt andre farger enn det som jeg har en etasje under meg. Der går det nemlig i sort og hvitt, og er temmelig ordinært og kjedelig.

Rommet over her er i en bungalow på Den Dominikanske Republik. Nokså spesielt i fargene for oss, men veldig normalt der. Litt vond madrass og skrekkelig mange mygg om nettene – taket var av bambus og langt fra tett! Men beliggenheten var perfekt, i en flott hage rett ved stranda. ;o)) Vil du se flere bilder herfra kan du gå inn HIT. Reisemålet anbefales på det varmeste. Og du gjør lurt om du styrer unna all inclusive-hotellene, bor du der går du jo glipp av det meste og kunne likegodt ha feriert bak murene på et hotell i hvilket som helst land!

Flere soverom finner du her, i ukas tirsdagstema. Kikk innom, få litt ny inspirasjon, eller vis frem et soverom du også! Go’ tirsdag! :o))

8 kommentarer
  1. ååå, det romme der, på bilde det var mye penere en det som her borti gangen her også!! haha
   såg koslig og innbydenede ut, og varmt o, siden jeg firbinder lsike rom med syden og varmere land reiser 😛

  2. Många glada färger, kanske för många för vår skandinaviska strama smak, men härligt med det konstfulla badlakanet och skönt med säkert välbehövligt myggnät.

  3. Fargeglad soverom, hva gjør det vel da, om man får en edderkopp i hodet 😀 He-he.. Vi har helt hvitt somverom.. Men ikke så ryddig 😉 Ha en fin dag 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg