Føler du behov for en fargeklatt i stua?

Isåfall har jeg funnet den til deg. Se bare her: For den nette sum av kr. 18.000.- kan du bli den lykkelige eier av denne designstolen fra Moroso. Pent brukt, nesten som ny.

I tilfelle det frista, kan du finne ut mer HER på finn.no. Det er også fra denne annonsen jeg har lånt bildet.

Vil du heller ha en helt ny en? Da må du punge ut med noen flere tusenlapper, omtrent 56.000 stykker. Ikke vet jeg hvor du skal finne den, men selgeren viser til denne nettsiden HER.

Det er litt stille her på jobb nå. Jeg kjeder meg rett og slett, og da er veien inn til finn.no ganske kjapp. Mye rart å finne her, noe for de fleste vil jeg påstå. Om du ikke er helt avhengig av å ha alt nytt da. Jeg er ikke det. Heldigvis.

Jeg har kjøpt mye på finn. Alt fra møbler, hvitevarer, spabad til hagen .. til en pent brukt kjøkkeninnredning til hybelen. Men akkurat nå har jeg ikke tenkt å kjøpe verken stol eller andre ting. Jeg har egentlig bare lyst til å hjem. Til drømmemannen jeg fant på en nettside, for godt og vel fem år siden, og Ikeasofaen, som minst er ti år. Men med godt stell og et nytt trekk i ny og ne er den fortsatt helt brukbar. Den var i det minste ny da den kom i hus, i motsetning til drømmemannen, som vel kunne gå inn under kategorien pent brukt.

God fredagskveld der ute. :o)

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg