– Facebook suger!

Denne uttalelsen førte til en aldri så liten meningsutveksling i går kveld. Facebook er roten til alt vondt, familier går i oppløsning, unger blir mobba .. det er bare dritt og elendighet hele greia! Mente vedkommende.

Alle har rett til å ha sine egne meninger. Men alle disse beskyldningene som facebook fikk her, de synes jeg var litt vel overdrevne. Sannsynligvis er det en grei knagg å henge elendigheten på, spesielt om du ikke vil se sannheten i øynene. Lettvinte løsninger er fristende for mange, men hva med å forsøke å ta vekk skylappene innimellom?

Unger har i alle år blitt mobba. Enten face to face som da jeg var liten (så lenge siden er det faktisk at ordet mobbing ikke var oppfunnet, men gudene skal vite at mobbing fantes i vid utstrekning allerede da), via lapper i skolesekken, via sms og selvsagt også på facebook eller andre nettsamfunn som fins der ute.

Utroskap er heller ikke noe nytt. Jeg flytta inn på facebook for fem år siden, men dette er absolutt ikke noen datingside. En stund var jeg ganske bevandret på slike steder nemlig, Hadde det ikke vært for Nettvenn så hadde jeg jo faktisk ikke vært gift med drømmemannen i dag. Men det er jo en helt annen historie. Om du er så (u)heldig å få en henvendelse fra en som er ute etter noe som du selv ikke vil, det være seg på nettet eller in real, så er det vel bare å overse vedkommende? På nettet er det enda lettere, et tastetrykk og problemet er vekk!! En må jo faktisk ikke bli venn med alt som ramler inn på siden heller.

Selvsagt er det mange negative ting både med facebook og internett. Men om partneren din flørter og er ute etter et sidesprang så tror jeg faktisk ikke det nytter å nekte vedkommende en facebookprofil! Det fins som sagt mengder av datingsider der ute in space, absolutt noe for enhver smak, og facebook er rett og slett for barnemat å regne i forhold til de fleste andre konkurrentene.

Det blir for teit å legge skylda på ei nettside om partneren ikke klarer å holde stellet i rett bukse! Da er det faktisk partneren det er noe i veien med og absolutt ikke facebook! Om noen virkelig vil, så har det vel aldri vært noe problem å få seg et nummer, selv helt uten nettforbindelse ..

10 kommentarer

Siste innlegg