Midt på natta


Bildet er av mitt barnebarn da ho enda var så ny at ho lå på føden.
 
Som motvekt mot livets mange sorger,
har himmelen skjenket mennesket tre gaver:
håpet, søvnen og latteren.
Immanuel Kant
 
.. og den som mister søvnen mister ganske snart de to andre også!
11 kommentarer
  1. Har slete mye med nattesøvnen jeg og, men for ett år siden fikk jeg prøve en medisin som heter Sarotex. Vet ikke om du har prøvd den, men på meg funker den. Sarotex skal vist hjelpe mot så mye,husker ikke alt, men det er bare å gå inn og søke på Sarotex, så finner du ut det meste om den. Det beste med Sarotex er at det ikke er en vanedannende medisin, som det er i sovetabeletter foreksempel.
   Jeg tar to tabeletter(25 milligram pr tab.) i ni tiden på kvelden, en time etterpå (ca.) begynner jeg å gjespe og blir bare mer og mer trøtt etter som timene går. Denne medisinen virker mye lengre en sovemedisin,jo lenger tid det går etter at du har tatt de, jo mer trøtt blir du.Når jeg så kryper til køys, (som oftes i tolv, halv ett tia)sover jeg som en stein hele natten. For meg er disse tabelettene hellig, de har hjulpet meg så masse. Billig er de og, ca 55 kr, for en boks.
   Syns så absolutt de er verdt å prøve om du ikke har prøvd disse før.
   Ei nydelig lita tulle 🙂 En fortsatt fin dag til deg og dine 🙂

  2. Ja Monica .. skal høre med legen til onsdag. Men nå er det jo snart pollensesong igjen, så fremtidsutsiktene for det der er ikke helt bra. Våren er jammen med deilig .. ;o)

  3. Hei på deg, du må få den der astmamedisinen så retter det på seg. Vanskelig å sove når man er tett.. vet du:) Ha en fin dag da.. klem monica.

  4. Grete: Litt soving innimellom her. På sofaen. Jeg var så tett og slimete at jeg ikke helt fikk puste, tror det var grunnen til at jeg ble sittende oppe i dag. For da jeg la meg var jeg dødstrøtt! Irriterende greie dette her. Er det ikke det ene så er det det andre, og det meste går ut ovet søvnen.

  5. fruensvilje: Ble ikke så mye søvn etter dette innlegget. Det vesle nurket er nå den der solstrålen min på to og et halvt. Jeg ble sittende i natt og se på bilder en stund, ufattelig hvor mye en har rukket å gjøre de siste årene. Og så fort det likevel har gått.

  6. venkesstrikk: Jeg vet ikke helt hvorfor. Men tror ikke det er medisinene, for søvnen forsvant liksom et halvt år før jeg starta på de. Det er vel på en måte mangel på søvn som er en stor grunn til at alt plutselig gikk så galt med meg. At jeg ikke bare kunne fortrenge det og stå på videre ..

  7. Utrolig mange som sliter med søvnen, kan tenke meg at det er slitsomt. Er det bivirkning på medisiner? Unner det skikkelig en god natts søvn, det hadde du fortjent 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg