1. Denne byen er magisk.Gamlebyen der har noen som er uforglemmelig . Om du har lyst til å besøke andre byen som blander gammel og ny, fly til Warszawa! Det er billigere enn Tallinn og den har magisk nattlivet. Du må gå til New Orleans Club, de har beste alkoholsalg og penest damer jeg har sett i mitt liv.

   1. Har ennå ikke vært i Warszawa, men kanskje en gang. 😉 Er nok for gammel for nattelivet, og fine damer er det vel helst mannen som ser på.

  2. Så masse fine bilder – tusen takk for titten. Jeg synes byen minnet meg litt om Praha faktisk. Jammen må vi en tur dit også – til sommeren kanskje 😉

  3. Fantastisk fin by! Og mye fint å se på. Da vi hadde firmatur dit i 2006, besøkte vi bydelen Kopli(slumstrøk) og et barnehjem. Det var ikke like flott der som på bildene du viser, men minnene derfra tar jeg med meg for alltid. Skulle gjerne tatt en tur til, og sett mer av gamlebyen.

  4. Herlig by. Der har jeg vært to ganger fordi jeg likte meg så godt der så dro jeg dit engang til etter at jeg hadde vært på et personalseminar der.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg