Ryddemagi – 5 dagers utfordring – dag 4

Denne dagen er utfordringen kvitteringer/fakturaer. Rydde, arkivere og kaste det som en ikke trenger å samle på. Plutselig skjønte jeg at jeg faktisk ikke lider av samlemani på alle felt. Hehe.

Som jeg har sagt tidligere, jeg elsker alt som kan gjøres digitalt. De aller fleste fakturaene kommer rett inn i nettbanken. Jeg irriterte meg i mange år på de som i tillegg lissom måtte sende papirfaktura også. Sånn i tilfelle. Har til dags dato ikke helt forstått i tilfelle hva … men kommunale fakturaer var en av dem som kom både her og der. Prøvde å bli kvitt den i flere år, men nei, det var slik de gjorde det. Nå kommer de heldigvis bare digitalt de også.

Kvitteringer fra butikken sparer jeg ikke på. Ikke har jeg lommebok heller, bare et futteral til mobilen og der er det bare plass til kortene mine. Det er sikkert like greit, for slikt blir det jo veldig lite rot av. Når det gjelder vesker så går jeg som oftest bare med mobilen i lomma. Sammen med drittposene til bikkja. De fins i alle jakkelommene mine til en hver tid.

Ingen ryddejobb på meg i dag altså! Føler meg faktisk som den strukturerte kjærringa akkurat nå. Så da blir det spennende å se hva morgendagen bringer. The Grand Finale. Håper det ikke er noe som kommer til å ta hele helga …

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg