Ny bilpark

Flere barnebarn = flere biler. Siden vi har fått så mange nye barnebarn det siste året så måtte vi utvide bilparken litt. Eller skifte ut den lille plastbilen vi har hatt i 10-12 år. Den som har vært en av de mest populære lekene her hos oss. Som til og med en ettåring og en fireåring kan sloss om …

Det var jo egentlig en gåbil. Med støtte og veltesikring mellom bakhjulene. Men når ungene ble større og større og farta økte i takt med alderen, så lagde den noen uhyggelig stygge striper i parketten der de tok en brå sving. Altså i hver ende av stua.

Vet ikke hvor lurt dette byttet var. Det finner vi vel ut etter hvert. Men nå står de altså her, to racerbiler, og bare venter på at noen barn skal stikke innom. Siden det bare skiller tre uker mellom de to yngste, så fant vi ut at det var best å ha to, selv om de kanskje ikke alltid kommer på besøk samtidig. Men det kan jo skje. Foreløpig er de jo alt for små til å leke med noe som helst, men når de er klare står glisene her og venter på dem.

Jeg elsker bruktkjøp! Disse to fant jeg på finn.no for den nette sum av 300 pr. stk. De er noen år gamle, men ser ut som nye da de bare hadde vært brukt innendørs. Når en da tar i betraktning at en ny koster rundt tusenlappen så må jeg vel si meg fornøyd med dette kjøpet.

10 kommentarer

Siste innlegg