Langt uti april …

Det er ekstremt stille herfra for tia … men det ble bare sånn. Mista litt piffen. Og i det siste har det jo ikke skjedd så mye her akkurat. Eller det har skjedd mye, men ikke noe som er så interessant for helt utenforstående å ta del i.

Ingen fine turbilder. Faktisk ingen turer heller. Men håper å komme sterkere tilbake etter hvert. Jaffal på turfronten. I dag kjørte vi en kilometer ned til nærmeste vann, slik at Jonas fikk badet og vasket seg litt. Ja, det siste der måtte jo drømmemannen hjelpe til meg altså. I morra, når bikkja er helt tørr igjen, håper jeg å få til litt pelsstell. For det er jaggu lenge siden nå. Såpass at jeg nok må klippe av litt floker her og der. Eller barbere. Stakkers bikkje! Han blir sikkert ikke veldig fin etterpå … men det gror jo ut igjen!

Jeg leser lite blogger også. Sveiper innom innimellom, og synes jo at det er koselig at dere fortsatt er her. Men legger sjeldent igjen spor etter meg, da er det i tilfelle en likes på et innlegg delt på Facebook, eller en kommentar der.

Ble ei rar påske. Nyoperert som jeg var. Og siden har vel dagene vært sånn. Rare. Mange drittdager etter hverandre, og ei kjærring som ikke fungerer på noen plan. Men altså, det går den rette veien nå da. Tror jeg. Det bare tar litt tid. Og tålmodighet vettu, det er ikke min sterkeste side.

God helg fra meg til deg. Plutselig er jeg kanskje tilbake.

7 kommentarer
  1. Det er vel omtrent det samme med meg bare ikke nyoperert. Har en ankel med en sprekk, men sykehus nå nei takk. Fint bilde av en koselig bamse. Jeg savner labben min Vamp veldig selv etter 1 år.

  2. God bedring! Og eventuelt et bilde av nybarbert bikkje etterhvert, kan jo bli morsomt. Lag deg en fin kveld!

  3. Koselig å se deg da 😊 Jeg blogger Ikke så mye lenger jeg heller, rekker Ikke. Så flott bilde av Jonas. Likner en tegning nesten 🥰

  4. noen ganger er det sånn ,nå vet ikke jeg hva du er opperert for ,men håper du blir god som gull igjen ,min siste fotopperasjon tok godt over 1 år å bli god igjen etter ,er ofte sånn med opperasjoner det tar tid ,klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg