Havari og frustrasjon

Dagen som skulle bli så fin … Vi dro med oss tre av barnebarna på holmetur, med medbragt nistemat, saft og melon til en hel bataljon. Fant en plass i le og koste oss til vinden dreide rundt slik at det til og med blåste her inne i lagunen. På veien inn var vi borti et skjær, men ved første øyekast virka det ikke som om det var verdens undergang. Men det var jaggu ikke langt ifra … for tror du den pokkers motoren ville starte da vi skulle hjem?

Nope … så vi dreiv utover mens drømmemannen forsøkte å få liv i motoren, uten hell, og vi fikk klamra oss til ei bro som går mellom to holmer her. Der ble vi liggende en halvtimes tid før de som var i den andre båten i bakgrunnen her skjønte at det var noe galt. At vi lissom ikke bare hang der for morro skyld og lagde et spetakkel uten like med en motor som var halvdau. Da fikk vi endelig hjelp!

Vi ble taua helt hjem. Uten at de ville ha noe betaling for det. neste gang kunne det være deres tur og vi måtte jo hjelpe hverandre … Shit! Så flaut det var. Dagen etter dro til Tvedestrand og kjøpte oss en ny liten båt, i påvente av å få fiksa motoren. Å ha hytte på ei øy og bare ha en båt gjør oss veldig sårbare. Spesielt for oss, siden vi alltid er så forbanna uheldige. Så vi fant ut at dette var veldig lurt.

Impulskjøp? Tja .. det er jo andre båten vi har kjøpt i år, så helt impuls var det ikke akkurat. Bare det at den forrige gikk alt for fort og var et skikkelig eggeskall i sjøen. Altså helt ubrukelig til vårt formål. Så den solgte vi igjen med en tusenlapp i fortjeneste.

Var det noen som sa bagatell? I forgårs taua drømmemannen vraket til verkstedet, men det var ikke noe vits i å fikse dette fikk vi beskjed om. Den kunne bare kastes. Sabla morro beskjed å få, spesielt siden motoren kun var fem år og for et par måneder siden hadde vi en reparasjon på det elektriske på den til den nette sum av 8000!!

I dag solgte vi den. Som et reparasjonsobjekt. Båt, motor og henger. Prisa alt for lavt etter pågangen å dømme. Men nå er vi jaffal kvitt elendigheta, men sitter nok en gang igjen med en båt. Så da var vi like langt da.

Ferietid = masse ekstra utgifter. Ikke i form av ferie altså, men slike tullete ting som bare skjer, og som koster masse penger. Uforutsette utgifter. Som nettopp går ut over ferien. Alltid er det noe som går i stykker. Det være seg komfyren, oppvaskmaskinen, båtmotoren, eller noe på bilen. Helt uten unntak. Får håpe motoren var det eneste som skulle ta kvelden i sommer. For da kan det jo bare gå en vei nå, nemlig oppover!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg