Frodiths fotoutfordring – Bukk

De tre Bukkene Bruse … den etternøleren baki der aner jeg ikke hvem er. Men de befinner seg i en Dyrepark i Makedonia. Sammen med en haug med andre kule dyr som løver og bjørner. Det må nok være aller første gangen jeg har vært i en dyrepark uten å ha med barn, men vi koste oss likevel, drømmemannen og jeg.

BUKK er altså det fjerde ordet i fotoutfordringen til Frodith.

Det er mange type bukker. Og ikke bare slike med gevir på hodet. Det kan for eksempel være en veloppdragen liten plugg som bukker som en hilsen, eller som takk for et eller annet. Det kan også bety en sagkrakk. Vi har en i garasjen, men jeg orker altså ikke gå ut for å ta et bilde nå. Litt sliten etter å ha vært på hytta i helga, den lufta så nær sjøen tar helt futten ut av oss. Til og med uten at vi gjør noe … så nå ligger drømmemannen her hjemme på sofaen og sover litt, og jeg satt og halvsov i stolen, helt til jeg kom på at jeg var fraværende på bloggen i går og dermed henger litt etter i denne utfordringa fra Frodith. Og jeg hater å være den siste, så da var det jo bare å hente seg ei Red Bull i kjøleskapet og jage vekk lysta til å slenge seg på den andre sofaen. Kan ikke sovne nå vettu, for da blir natta enda verre enn den pleier å være.

Håper du også har hatt ei flott helg! 

6 kommentarer
   1. Den sovinga mi er helt på trynet for tia. Enten sover jeg ikke noe, eller så kjennes det ut som om jeg kunne ha sovet i et par år i strekk! Men har fortsatt litt vegring for å ta igjen det forsømte på sofaen på dagtid.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg