Et skritt nærmere babyfotografering

Da var det i boks! Eller i posen da, lammeskinnet som det nye barnebarnet skal fotograferes på. Bedre seint enn aldri. Forresten så er det ikke et ekte skinn heller, men to helt fake fra Nille til den nette sum av 150 kroner – til sammen! Synes de ekte var så dyre, og hva skal jeg med det etterpå? Har hatt skinn slengende både her og der tidligere, men de lå jo bare i veien og samla støv. Ikke holdt de seg så fine heller. Så da heller jeg mer til den rimeligere sorten en kan kaste med god samvittighet når de har gjort nytten.

Ja, du husker vel disse greiene jeg kjøpte til denne fotoseansen? Strutteskjørt og pannebånd … kjøpt på Wish for ganske så lenge siden for den nette sum av noen tiere? Ikke noe går kjapt her i gården lengre, men nå er altså alt på plass. Til og med barnebarnet, ho er faktisk allerede en måned om bare noen dager. Så da er det vel på tide å få tatt disse bildene da, før ho blir konfirmant. For da ser det nok litt creepy ut om ho skal ligge på dette falske skinnet og slange seg i bare tyllen.

God tirsdag folkens! Nå skal jeg på hybelkaninjakt.

4 kommentarer
   1. Tenker det blir fotografering i morra. Babysen er en måned i dag, men den dagen var visst fullstappa med andre gjøremål. Håper jeg får lov å vise bildene ja.

   1. Ja, det gjør ho nok. 🙂 Planen er å få tatt de bildene i morra en gang. Ho er en måned i dag, men de hadde så mye annet de skulle gjøre så fotoseansen ble utsatt til i morra. Blir spennende.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg