Enkelt, kjapt og greit – åsså så godt! Persillen ble liggende igjen i kjøleskapet i går, men det ser litt mer flott ut når en husker å drysse den på toppen ..
Til 2 personer trenger du:
2 kyllingfileter, stekes i terninger
eller: ferdigstekt kyllingkjøtt til salater
1 eple, skrelt og i terninger
1 løk, hakket
2 ss smør, det over surres litt i dette smøret
1 ss karri
2 bokser krasja tomater, vi bruker de i pappeskene, det er litt mer i de
1 dl vann
3 dl matfløte
2 terninger grønnsakbuljong
1 ts sukker
salt og pepper
Finhakket persille drysses over før servering
Serveres med tortillachips i bunnen av tallerkenen
Revet ost og rømme på toppen
Velbekommen!
15 kommentarer
Marie: Den er kjapp og grei og det er bare å doble ivei! Kokes 20-30 minutter. Vi har en mye sterkere variant selv, men det er bare sånn som blir slengtr oppi på gefylen fra gang til gang. Du får smake deg frem. Lykke til. :o)
hørtes veldig godt ut!! Hvor lenge skal den koke? og til 7 personer, er det bare til å doble den et par ganger? 🙂
Vov den så god ut…
deilig. Jeg elsker spicy mat, spesielt med masse ris. Men denne suppa så kjempegod ut, og med kylling kan en jo ikke gå feil :o) Nå ble jeg faktisk sulten.
så digg ut !
Lady Tena: I utgangspunktet er den ikke spesielt sterk nei. Men vi elsker sterk mat selv, så vår vri er ikke for sarte ganer. Et tips: De der tomatene kan du få med forskjellig tilsetning, chilli, hvitløk osv. Prøv deg frem! Basisoppskriften passer nok for de fleste. :o)
Den blir vel ikke spes sterk, heller, denne? Alt ettersom man krydrer (eller ikke) så klart, men dog…
Ønsker en fortsatt fin helg (=
den skal prøves hørtes nydelig ut:)
nam 😀
Hørtes veldig digg ut. 😀
Elsker kylling, Xoxo Millee89
Såg veldig godt ut 🙂
namnam! så godt ut!
Så godt ut!
Hei, ønsker du å få flere lesere til bloggen din? Da bør du ta turen innom bloggforum.me hvor du kan få tilbakemeldinger på bloggen din, tips til å bli en bedre blogger og komme i kontakt med andre bloggere!
Så hærlig ut : )