Enkelt, kjapt og greit – åsså så godt! Persillen ble liggende igjen i kjøleskapet i går, men det ser litt mer flott ut når en husker å drysse den på toppen ..
Til 2 personer trenger du:
2 kyllingfileter, stekes i terninger
eller: ferdigstekt kyllingkjøtt til salater
1 eple, skrelt og i terninger
1 løk, hakket
2 ss smør, det over surres litt i dette smøret
1 ss karri
2 bokser krasja tomater, vi bruker de i pappeskene, det er litt mer i de
1 dl vann
3 dl matfløte
2 terninger grønnsakbuljong
1 ts sukker
salt og pepper
Finhakket persille drysses over før servering
Serveres med tortillachips i bunnen av tallerkenen
Revet ost og rømme på toppen
Velbekommen!
15 kommentarer
Marie: Den er kjapp og grei og det er bare å doble ivei! Kokes 20-30 minutter. Vi har en mye sterkere variant selv, men det er bare sånn som blir slengtr oppi på gefylen fra gang til gang. Du får smake deg frem. Lykke til. :o)
hørtes veldig godt ut!! Hvor lenge skal den koke? og til 7 personer, er det bare til å doble den et par ganger?
Vov den så god ut…
deilig. Jeg elsker spicy mat, spesielt med masse ris. Men denne suppa så kjempegod ut, og med kylling kan en jo ikke gå feil :o) Nå ble jeg faktisk sulten.
så digg ut !
Lady Tena: I utgangspunktet er den ikke spesielt sterk nei. Men vi elsker sterk mat selv, så vår vri er ikke for sarte ganer. Et tips: De der tomatene kan du få med forskjellig tilsetning, chilli, hvitløk osv. Prøv deg frem! Basisoppskriften passer nok for de fleste. :o)
Den blir vel ikke spes sterk, heller, denne? Alt ettersom man krydrer (eller ikke) så klart, men dog…
Ønsker en fortsatt fin helg (=
den skal prøves hørtes nydelig ut:)
nam
Hørtes veldig digg ut.
Elsker kylling, Xoxo Millee89
Såg veldig godt ut
namnam! så godt ut!
Så godt ut!
Hei, ønsker du å få flere lesere til bloggen din? Da bør du ta turen innom bloggforum.me hvor du kan få tilbakemeldinger på bloggen din, tips til å bli en bedre blogger og komme i kontakt med andre bloggere!
Så hærlig ut : )