D E T T E T R E N G E R D U T I L F I R E P O R S J O N E R :
600 g laksefilet
1 gul løk
1 rød paprika
1 gul paprika
Hvitløk
1 fiskebuljong
2 dl vann
1 boks hakkede tomater
1 beger creme fraiche
Frisk basilikum
F R E M G A N G S M Å T E :
Fres løk, hvitløk og paprika i smør.
Ha i buljong, vann, hakka tomater og creme fraiche.
La dette koke 10 minutter.
Ha i fisken i passe porsojonsstykker og la dette trekke i 10 minutter.
Strø over med finhakket basilikum.
Server med ris eller poteter etter ønske.
Velbekommen!
7 kommentarer
Nam, det så godt ut.
Dette må jeg prøve, så veldig godt ut. Takk for at du deler slike gode oppskrifter 🙂
Hei! Dette så godt ut og takk for oppskrifta.
Mariann Sæther Tokle: Laks er veldig godt, enten som trygg norsk middag med poteter og hollandaise, eller som her i en gryterett. Denne bør du prøve en gang! :o)
fruensvilje: Det var veldig godt. Åsså var det så flott å se på også. :o)
Dette såg fristande ut,deilig med noe smaksrikt i disse dager da vi venter på skikkelig vår ute
Det ble sikkert godt ja:)) Jeg hadde laks i dag jeg også:)