D E T T E T R E N G E R D U T I L F I R E P O R S J O N E R :
600 g laksefilet
1 gul løk
1 rød paprika
1 gul paprika
Hvitløk
1 fiskebuljong
2 dl vann
1 boks hakkede tomater
1 beger creme fraiche
Frisk basilikum
F R E M G A N G S M Å T E :
Fres løk, hvitløk og paprika i smør.
Ha i buljong, vann, hakka tomater og creme fraiche.
La dette koke 10 minutter.
Ha i fisken i passe porsojonsstykker og la dette trekke i 10 minutter.
Strø over med finhakket basilikum.
Server med ris eller poteter etter ønske.
Velbekommen!
7 kommentarer
Nam, det så godt ut.
Dette må jeg prøve, så veldig godt ut. Takk for at du deler slike gode oppskrifter
Hei! Dette så godt ut og takk for oppskrifta.
Mariann Sæther Tokle: Laks er veldig godt, enten som trygg norsk middag med poteter og hollandaise, eller som her i en gryterett. Denne bør du prøve en gang! :o)
fruensvilje: Det var veldig godt. Åsså var det så flott å se på også. :o)
Dette såg fristande ut,deilig med noe smaksrikt i disse dager da vi venter på skikkelig vår ute
Det ble sikkert godt ja:)) Jeg hadde laks i dag jeg også:)