Hagen i februar

Her går det fra den ene ytterligheten til den andre. For det er ikke så mange dagene siden vi hadde grønn plen, uten så mye som et lite snødryss på toppen. Men så kom den tilbake, vinteren. For hvor lenge er uvisst, for vi bor jo på Palmekysten må vite. Og her skifter været om vinteren kjapt.

I går fikk jeg redda hekken. Gravd den opp av snømassene, rista vekk snøen, og støtta den opp med tre av jekkestroppene jeg fant i garasjen. Så får vi se hvor mye som er ødelagt og knekt når våren gjør sitt inntog. Litt kjipt, nå som hekken endelig var blitt både høy og tålig tett. Etter at vi fikk fjernet det store grantreet som både skygga og laga livet surt for det som grodde under. Som du ser på det øverste bildet var det ikke mye som stakk opp over snøen i går morges. Kunne jo ikke ha det slik, for Jonas fikk jo nesten abstinenser av å tro at noen kunne se han på innsiden her. Det gjelder å verne om privatlivet skjønner du, og da går det ikke an å ha en knelende hekk langs tomtegrensa.

Ingen tur i dag. Bare en bytur uten hund. Så vi har vært i hundeparken etterpå, slik at iallefall dyret kunne få trimma seg litt. Det er noe han liker veldig godt. Men i dag ble han så opptatt av en ball at han ble skikkelig usosial en stund. Lå bare der og passa på ballen og gadd ikke bevege seg så alt for mye. Helt til ballen og eieren gikk hjem. Haha. Da skjønte han ingenting til å begynne med, løp stressa rundt og lette etter ballen en stund, før han slo seg sammen med de andre hundene som var der. Rart med det, alt som kan stjeles er mye, mye gøyere enn det han har selv.

En veldig fin dag. 🙂 Og drømmemannen ble skikkelig kjekk med ny sveis. Hodet mitt holder seg på plass og ellers er resten slett ikke så aller verst. Bare jeg ikke glemmer pillene .. og at de skal gjøre sånn forskjell er jo mest av alt irriterende! Holder meg til paraceten, det tar iallefall noe av smertetoppene. Litt får en da tåle, om en ikke vil gå rundt å være rusa hele dagen!

 

Midtlivskrise på Facebook finner du HER. ♥ Følg meg gjerne om du liker hverdagsblogger fra sytende, middelaldrende kjærringer, fine bilder og noen turopplevelser i ny og ne. Det du ikke liker kan du jo bare scrolle glatt forbi. 

8 kommentarer
  1. annebe: Hundepark er noe jeg første gang så i andre storbyer i Europa. Et inngjerdet område der folk kunne la hundene løpe fritt. Sikkert veldig greit for byhunder som ikke kommer seg så mye på tur i skogen. Men også greit her. Da det er lov å slippe hunden selv om det er båndtvang. Og alle som er der har jo hund, så ingen blir sure heller. Veldig grei plass å sosialisere hunden på. Så den blir vant til andre hunder og kan leke fritt. Åsså er det jo veldig sosialt for eierne også da. Snakker med folk du aldri hadde veksla et ord med om det ikke hadde vært for hundene. 😉 Vi er det en gang i uka sånn omtrent. Greit når det er litt ufremkommelig i skogen eller for glatt på sykkelstiene. Snø er finest på bilder da. 😉

  2. fruensvilje.blogg .no: Regner med at vinteren ikke er ferdig her heller. Det er litt sånn av og på. Burde jo være vant til det nå, etter å ha bodd på sørlandet i snart 55 år.

  3. frodith: Takk. 🙂 Etter en vårtur til Lista var det ikke så gøy med snø lengre. Har minka litt nå, men resultatet er jo is på toppen, og det er nesten enda verre.

  4. Er pent med snøen, kan ikke si noe annet :)) Her har vi jo bare veranda nå, så mannen har sluppet billig unna måking..bare rydda vekk litt snø foran dør og vindu ..
   Hundepark har jeg ikke hørt om..sikkert fint for hunder og “hundefolk ” :)) Bra du føler at dagen har vært fin 🙂 Ønsker deg en fin kveld også <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg