Morgenstemning langs vannkanten

Tidlig på’an. Vi tok oss en aldri så liten bryggesleng på morrakvisten her. Jonas og jeg. Selve turen langs sjøen var ikke så lang at det gjorde noe, men siden vi gikk hjemmenfra og tilbake igjen så ble det såvidt under mila. 13000 skritt og vel så det. En sporty start på helga altså.

Det ble med dette solgløttet i dag morges. Nå daler julestemninga ned fra oven. Snø altså! Lurer på hva som har skjedd inni mitt hode, for jeg kjenner jeg blir ganske glad når det snør. Jeg som ikke liker vinter en gang. Men det blir jo så mye finere og lysere. Åsså er det jo snart jul, må være derfor.

Ønsker deg ei flott helg med disse bildene fra fine Kristiansand. Julebyen har jeg enda ikke rukket å få med meg. Men den er jo best på kveldstid. Mulig jeg må en tusle rundt litt i sentrum når jeg har kjørt drømmemannen til julebordet han skal på i kveld.

Blir en lang, kjedelig kveld aleine i heimen. Med en grandis. Ikke fordi jeg liker det, snarere fordi jeg ikke gidder å lage mat bare til meg selv. Hvis jeg hadde bodd aleine så hadde jeg garantert vært en sylfide! Om jeg ikke hadde sulta ihjel da …

 

Følg gjerne bloggen på Facebook. ♥

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg