Et par nye engler

Disse to ble med meg hjem i går. Håndlaget, enkle og litt rare … akkurat slik julepynt jeg faller for. Dere som har fulgt meg disse årene på bloggen husker kanskje at her er den ene merkelige nissen etter den andre flytta inn. Jeg liker det litt spesielle. Trenger ikke ha samme pynten som alle andre har. Og her er altså siste tilskudd til julepynt i dette huset.

Det er litt ille å kjøpe dette. Det er jo så enkelt at selv denne kjærringa burde fått til å lage det. Men nå har jeg ikke tenkt å lage noe som helst til denne jula, og da må en altså ty til andre fingernemme og mer produktive personer for å få det en har lyst på. 

I dag har jeg henta eldste barnebarnet på skolen. Vi var en tur på Sørlandssenteret, spiste litt sushi og kjøpte en julegave, pluss tre digre kubbelys til de enorme lysestakene som kom i hus på mandag. Og om du også trenger STORE hvite kubbelys så er de altså aller billigst hos Upstairs. Brenner fint gjør de også. Så da vet du det.

Formen er ikke så veldig bra. Men det er sikkert fordi det ble en litt vel hektisk dag i går. Dermed var jeg forberedt på dette, men prøver bare å fortrenge det. I kveld skal jeg sitte litt barnevakt hos min andre datter, for ho hadde så lyst å gå på kino. Er helt greit å føle at jeg fortsatt kan brukes til noe, og regner med at snuppa sover. Så om jeg sitter i den ene eller andre stua er jo ett fett. Det er jo ikke så skrekkelig lenge det er snakk om. 

Håper dagen din har vært fin, og takk for at du stakk innom. 😉

 

Følg gjerne bloggen på Facebook. ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg