Og der starta båtsesongen


Bildet er fra sommeren 2016.

Synes du det var litt i tidligste laget? Ja, du har sannsynligvis rett. Men vi pleier alltid starte til påske, og påska i år er jo litt seint ute. Så dette er helt etter normalen.  Vi kan jo være litt uheldige, det kan sikkert fortsatt komme snø, men krysser alt jeg har for at vi slipper det.

Vi skal på Cognac klubb 1. april. Og det er på hytta til et av de andre parene i klubben. Det begynner allerede kl. 15 og de som skal hjem blir kjørt i land før det blir mørkt. Vel, vi kommer i egen båt og kan gå når vi vil, og vil vi ikke gå så kan vi alltid overnatte i båten også. Det var i det minste planen. Årets første overnattingstur i båten altså! Og ja, det er tidlig, selv til oss å være!

Jeg har tilbragt to dager sammen med et sykt barnebarn. Synes det er godt jeg kan være litt til hjelp innimellom, og nyter å ha barn og barnebarn så nærme at jeg kan se dem flere ganger i uka. Men noen ganger glemmer en liksom hvorfor en ikke er på jobb selv, og hjelper muligens med litt mer enn en skulle … som litt tøyvask og rengjøring og sånne kjipe greier. For at dattera som jobber fullt og er aleine ikke skal bruke hele helga på det. Jepp, det var sikkert ikke så lurt, men det gjorde godt å glede noen! Og jeg kommer garantert til å gjøre det igjen …

Noen lærer aldri vettu! Og ei av de sitter her! Og ho er veldig glad for at det ikke er den kommende natta vi skal tilbringe i båten. I dag skal vi bare få ned litt puter og sånne ting, som har overvintret i garasjen. Polering og innvendig vask får vente til sommeren kommer. I 26 varmegrader og sol, iført bikinien en skikkelig smeigedag på Sørlandet. I bikinien? Eeeeeh, eller sommerburkaen da, som jeg vurderer å kjøpe i år!

God helg til deg som stikker innom! :o)

12 kommentarer
    1. Laila MA: Været har vært helt topp de siste dagene her. Får bare krysse alt for at det fortsetter sånn til over kommende helg.

    2. fruensvilje: Takk. :o) Helga nærmer seg jo, og været de siste dagene har vært helt utrolig flott! Hadde det bare vart til over kommende helg også.

    3. høres kjekt ut med årets første båtur,jeg har lyst på årets første bobiltur,men vi har ikke vinterdekk,så da må vi iallefall være helt sikre på att det ikke er glatte veier,ønsker dere en kjempekjekke tur )

    4. margarites: Litt skuffa over det flotte bikiniværet de meldte her denne helga. Men det er mulig det var i morra de mente? :o) Men det har jo i det minste ikke regnet da! Må vel være fornøyd med det.

    5. dvergpinschere i mitt hjerte: Kjente det både i går kveld og i dag ja. Men det visste jeg jo. Er ikke så greit når ikke hjernen og kroppen samarbeider alltid! Kan bli straffa hardt for det innimellom. God lørdag til deg også.

    6. Syns ikke det er tidlig jeg..hadde jeg hatt båt, hadde den nok vært ute nå ja..for det er jo påskevær! skjønner ikke de som venter til langt ute i mai før de setter ut båten..Så kos dere…og det er jo bare å kle seg litt mer… Ja kjenner igjen den med å glemme hvorfor man ikke selv jobber…hmmm…men kjenner det gjerne dagen etter! Ha en god kveld!

    7. God helg til deg. Når gleden av å hjelpe er større enn konsekvensene av å gjøre det – da er det verdt det 🙂 Tenker datteren din er superglad for at du kan hjelpe til, for det er ikke alltid greit å få endene til å møtes 🙂
      Så deilig å ha en fin helg å se frem til, og den kommer fortere enn du aner 🙂 Sommerburka? Hm kanskje det er det jeg bør kjøpe meg i år…eller reise så langt bort at ingen kjenner meg igjen når jeg kommer i bikini 🙂 Nyt helgen -)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg