Vår i hagen ..?

Hmfh! Sånn ser det ut hos oss. En STOR firbent krabat legger det meste flatt i år. Så jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal gjøre noe som helst i blomsterbedene her. Jeg orker ikke gå rundt og kjefte hele tiden på dette dyret, så dermed har jeg en skikkelig god unnskyldning for å droppe hagearbeidet. Skal vi ha noe her i år så må det være noe som henger høyt. Og jeg vet ikke om jeg gidder å omorganisere hele tomta pga. dette. Vi overlever sikkert uten blomster også, tenker jeg.

Jonas er just blitt et halvt år. En stor krabat på ca. 45 kilo. Veldig stor. Noen ganger lurer jeg på om jeg var helt vel bevart da vi valgte hunderase … for hvor diger blir han til slutt egentlig? Har jo sett de i levede live på ei utstilling for en måneds tid siden, men kan likevel ikke helt se for meg hvordan det blir med en slik kjempe i huset. Jaja, for seint å angre nå.

Han er snill som dagen er lang. Nesten. Men han kjeder seg når vi er på jobb. Denne uka har han ødelagt senga si, som kosta den nette sum av 1700 kroner. Så nå får han bare ligge på flisegulvet. Jeg kjøper ikke ny seng før han er voksen og over gnageperioden. Han har også tygd litt på trappa og panelen under denne. Der vi har innlosjert han bak et peisgitter som er beregnet til barn. Han kan sikkert legge dette flatt så lett som bare det, han har bare ikke funnet ut av det enda. Og la oss håpe det tar en stund til det lyset går opp for ham.

Stille og rolig helg her. Jeg er fortsatt helt gåen etter uka på jobb, så helga blir brukt til å komme seg litt igjen. Vi har ikke engang vært ute og åpnet hytta for sesongen. Det er litt kleint! 

Merkelig at det ikke går seg til dette her. Jeg føler på et vis at jeg ikke har noe liv utenom jobb, for det eneste jeg gjør er å gå tur meg Jonas og passe noen barnebarn innimellom. Ikke er det noe galt med meg heller, for jeg har sjekka alt som sjekkes kan. Eller, legen har … som så mange ganger tidligere. Må si jeg er ganske lei av å ha det på denne måten. Kanskje har ho rett denne legen min, at jeg ikke er i stand til å jobbe 100% lengre, det er bare meg som ikke vil innse det .. 

Jeg ønsker deg ei flott, ny uke. :o) Aner ikke hva du holder på med for tia, for jeg leser andre blogger like mye som jeg skriver og oppdaterer her. Og da kan du jo tenke hvor lite jeg får med meg. Ikke kan jeg love at jeg kommer sterkere tilbake igjen heller, for det ser jo ut som om dette er hverdagen min .. Men jeg stortrives på jobb og bruker all min energi der, i håp om at jeg skal bli uunnværlig i fremtiden og klare å skaffe meg en fast jobb etterhvert.

Nyt resten av søndagskvelden. :o)

 

#hund #leonberger #utpåtur #jonastheleonberger

6 kommentarer
  1. Når vi har kommet opp i den alderen, hvor vi har mesteparten av arbeidslivet bak oss, ja da er det ikke så rart at men blir sliten. Det er vondt å innrømme det, for min egen del iallefall, at man ikke orker like mye som man gjorde for noen år siden..
   Han lille gutten din begynner å bli stor, men skjønn er han likevel da :o)) Når jeg ser senga hans, kom jeg til å tenke på labradoren til min tante. Han ble fornærmet for at han måtte være hjemme da de dro bort sammen med barnebarnet. Dette barnebarnet var bleiebarn, og da da de kom hjem hadde “Rugg” gått løs på bleieposen og revet hver eneste bleie i små biter å dratt det utover hele huset. Han skjønte han hadde gjort noe galt, og lå langt under senga…!!

  2. synd du blir så oppbrukt på jobben,men slik er det desverre i noen yrker,det viktigste uansett er jo att du har jobb og att du trives med den,så får du se det ann når vikariatene er over om du skal gå for en litt redusert arbeids stilling ))
   Du har tatt på deg en svær hund ja,men jammen er han søt også da )) krysser fingrane for att han blir fort voksen og slutter med valpestrekene sine

  3. Oi sann, skal si “lille” Jonas kan kunsten å tygge i stykker 🙂 Men han er jo veldig søt der han ligger så uskyldig blant krokusen…. Synd du ikke kan be ham rydde opp etter seg selv…Ønsker deg en fin uke 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg