Anna og Elsa … og Jonas!

En veldig sosial krabat dette her. Så sånn ser det ut når et av barnebarna prøver å pusle ynglingspuslespillet sitt. Han er livredd for å gå glipp av noe og synes det er aller tryggest å plassere seg midt i! :o)) For å si det sånn; Det er ikke alltid like populært hos alle ..

Vi har fått en skikkelig stuegris. Det er snø og 4-6 kuldegrader og han vil helst ikke ut. Hagen går greit, men i korte og hyppige intervaller. Å gå for langt fra huset er skummelt. Så vi har tydeligvis noe å øve på. Iallefall om han skal bli like utholden som forgjengeren, og det er jo litt av vitsen med å ha hund, at vi skal gå langt og ofte. Det gleder jeg meg til!

Han som en hest og vokser vanvittig fort. Det er litt vanskelig å alltid huske på at dette dyret som nå veier 21,3 kilo og har en skulderhøyde på 52 cm faktisk bare er tre måneder. Han er jo enda mer klønete enn en valp av normal størrelse, så det ser litt rart ut når han ikke helt får stokka labbene riktig og plutselig flater ut på parketten. For slikt underlag er en utfordring for en med fire labber som ikke er helt samstemte. Om han blir veldig ivrig så går det helt galt. Da klarer han ikke å reise seg igjen og blir liggende og “svømme” og hyle i ren frustrasjon. Ellers er han er renslig og kommer på innkalling, han har nesten lært å sitte på kommando .. så dette lover godt. :o)

God helg fra meg og Jonas. :o)

8 kommentarer
  1. fruensvilje: Han er sjarmerende ja. Og utrolig rolig til å være en “liten” valp. Det er godt å ha fått hund igjen, hele huset er annerledes. ;o)

  2. Livet på Norges beste vestkant: Takk, ja, han er utrolig skjønn! <3 Og i dag hadde vi for første gang en skikkelig tur! Må jo være litt forsiktig en god stund med denne rasen siden de vokser så fort.

  3. nei det er vel ikke bare fryd og gammen når han legger seg opp på puslespillet,men hallo,han er jo til å spise opp hi hi,så en kan umulig pli sinna på ham )) det er iallefall liv i heimen

  4. Lille Jonas er utrolig herlig. Ser ut som en skikkelig kosebamse! Han blir nok flink å hå lange turer når han blir større, men puslespill tror jeg ikke er helt hans greie 🙂 Ha en fin helg 🙂

  5. Herre min :- DHan er jo sååå skjønn. Det må være supergøy å ha han flaksende rundt på stuegulvet 😀 Forstår du har det fint om dagen 🙂 God helg til deg, håper det er bra ellers også 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg