1. Nå fikk jeg en hint om att fruen har hatt bursdag,gratulerer så mye med vel overstått om jeg ikke har sagt det før :))veldig koslige bilder,ja hundene liker lek og oppmerksomhet ,det ser eg på datter sin også 🙂

  2. frodith: Det er dessverre ikke SÅÅ varmt her. Vi har bare hatt en dag med skikkelig sol og sommervær, og da jobba vi jo som bare det her, med maling og oppsetting av nye takrenner.

   Zenta går aldri ned på brygga sånn av seg selv, så ho bader stort sett ikke her. Like greit, for saltvann er ikke så bra for pelsen. Men ho går jo rundt uten bånd hele sommeren, og storkoser seg. Det er sånn at når vi flytter hjem igjen så sturer ho en stund før ho innser at sommerens deilige frihetsfølelse er over for denne gang ..

   Takk for gratulasjonen. Jeg så den i ørska tidlig på morrakvisten den dagen. :o)) Veldig koselig. Men fikk ikke svart for jeg skriver så mye feil når jeg bare bruker mobilen. Første gang laptopen er i gang her. Regner nemlig, og jeg kjeder meg litt ..

   Ser du har hatt en flott tur til Barcelona! Det er en fantastisk by. :o))

  3. Blir sikkert veldig varm i sola Zenta? Og sikkert likevel kjempekos når noen gidder leke 😀 Hunden løper vel i vannet om det blir for varmt? 🙂 Koser du deg veldig? 🙂 Herlige bilder. Det er skikkelig kos med sommerblogging her og der. Mye fine bilder. Gratulerer med dagen som var, jeg hadde en hilsen til deg på bloggen min, men bare LITEN, for jeg er jo på tur hver gang selv når du har bursdag 😮 Stor klem <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg