Tredje uke på NOKA-dietten: Jippi!!

God morgen der ute. :o) Denne uka starter fantastisk! Det er sol, stille og blå himmel ute. Gradestokken viste allerede klokka sju 17 varme, deilige grader. I sola vel og merke, men det er jo nesten sommer. Iallefall om en legger godviljen til! Dessuten er det jo en veldig kort uke på jobb, allerede onsdag setter vi baugen ut mot hytta, og blir der til lørdag. Da er det fest på gang og lettere å overnatte hjemme i og med at de vi skal til bor like borti gata. Søndag skal vi passe mannens to barnebarn, og det er sikkert mer fornuftig å være hjemme da også. Siden minstesnuppa bare er et år, og det blir bare stress på hytta.

Men over til det overskriften her: JIPPI!!! Jeg har nå gått på NOKA-dietten i tre uker, og jeg må bare innrømme at dette funker. Til tross for at jeg siden påske har spist ett måltid hver dag. Nemlig middag. Men det kjipe med det er jo at jeg blir så sykt mett!! Jeg som elsker middag orker nesten ikke noe i forhold til før, og da er det bare å ha god kontroll slik at en faktisk slutter og stappe i seg. For det kunne jeg godt ha klart, tror jeg. Men det er jo ikke så deilig å være helt studd heller da!

Utenom middag lever jeg på NOKA-shake og barer. Litt frukt og grønnsaker innimellom, når jeg har lyst på egentlig. Men det er sjeldent. Jeg er ikke sulten i det hele tatt, så dette går over all forventning. Jeg drikker masse vann hele tiden, og jeg har drukket noen glass med Pepsi Max eller Cola Zero den siste uka. Og under over alle under; det smaker faktisk himmelsk, som en avveksling til alt vannet.

Så til resultatet: Vektnedgangen er 6,4 kilo! Til sammen har jeg gått inn 14 cm. Mest rundt midjen (6 cm), åsså puppene da (5 cm) og det er jo en smule kjipt. De andre plasssene har stoppa opp litt ..

Nå begynner det jo å synes også, og det er kjempegøy! Ønsker deg en fin dag, og takk for at du stakk innom her hos meg.

 

Midtlivskrise på facebook finner du HER.
#nokadietten #noka #slanking #diett #nyttliv #shake #diett #slankekur #vektnedgang

23 kommentarer

Siste innlegg