2014 Kapp Verde – Medaljens bakside

.. ikke lukta det spesielt godt heller!

Men hotellet ser jo ut som et sandslott da! Bare ta en titt HER. Det ligger en times gange, på stranda, fra det hotellet vi bor på, det finner du HER.

Vi har hatt to dager uten sol. Litt kjipt, egentlig, for det er ikke spesielt varmt heller da. I går leide vi en taxijeep og tok en rundtur på øya, sammen med et annet par fra Norge. Var oppe i et nedlagt fyr og inntok lunsjen veldig lokalt, på en plass sjåføren ordna. Veldig koselig dag. En utflukt etter vårt hjerte. Uten å gå i kø, uten stress for å rekke hjem igjen til fastsatt tidspunkt.

I dag har vi gått inn til byen igjen. Men langs veien, bare for å få litt variasjon. Trenger ikke gjøre det en gang til. Det var langt og støvete og tok to timer .. Men trim fikk vi iallefall.

På værmeldingene ser det ikke ut som om vi får noen flere soldager .. men enn så lenge er det lov å håpe. ;o)

6 kommentarer
  1. Slike rør ser jeg innover i fjorden her hos oss også,desverre er det ikke altid dei tenker fornuftig når kloakk og annet skal bort fra husa.
   Ellers ser jo hotella ut som reine paradisen da :))litt synd att den store varmen uteblir,men bedre en hjemme er det garantert :))ha en fortsatt fin ferie

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg