Nydelig start på uka

Slik så det ut utenfor jobb i dag morges. Sto rett utenfor inngangspartiet og tok bilde både til høyre og venstre. Flott ikke sant? Men det er stort sett det jeg har sett av himmelen og den friske lufta jeg har fått i dag. Nå er det middag på øyeblikket, og så skal vi til byen for å signere en kontrakt .. kan du gjette hva jeg har kjøpt nå? :o)

11 kommentarer
    1. Det er slike morninger som gjør at dagene blir så mye enkeler å ha med å gjøre. Deilig start rett og slett. Gratulerer så mye da.:)

    2. deveny: Var veldig fint. Hadde ikke lyst til å gå på jobb i det hele tatt. Heller finne meg en plass nær sjøen og ta noen soloppgangbilder. Men .. det får bli en annen dag. :o)

    3. Susanne: Takk, takk. Kanskje jeg kikker innom deg seinere. :o) Selv om jeg er ganske så sikker på at du ikke har lest et eneste ord av det som står her på denne bloggen. Kommentaren vitner iallefall om det ..

    4. Moving On: Ser ikke så mye når jeg er kommet meg inn døra da. Sitter i åpent landskap, midt inne i et stort rom, langt vekk fra vinduer og andre ting det går an å se ut av. Sikkert verre enn i et fengsel. Hehe ..
      Har kjøpt noe jeg har ønska meg leeeeenge .. ;o)

    5. fruensvilje: Ja, de mastene står jo i veien overalt. Men noen ganger kan de faktisk gjøre bildene litt kule også. Om ikke akkurat her da.
      Njei … den kontrakten underskreiv vi jo på lørdag, så bilen er allerede vår. Og bankens da. ;o) Vent å se … 😀

    6. Åå så utrolig vakker himmel.
      greit med den utsikten fra jobb da, liiten trøst på at det nermest var de du fikk av frisk luft:p
      ingen ide på hva du har kjøpt?
      Båt?
      Bil?
      Leilighet?
      Hest?
      Hund?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg