Onsdagstema # 187 – Plattform

Det er vel morgen før du ser dette tenker jeg,
så jeg får vel starte med å si god morgen da. :o)

Og hvilken morgen! For meg iallefall. Jeg skal nemlig våkne opp og kjenne på den deilige følelsen av at jeg har tatt helg! Jepp, du leste riktig, og ja, jeg vet at det bare er onsdag. Gleder meg egentlig sykt til å våkne i morra tidlig med den vissheten at jeg ikke skal på jobb. Ikke klokka 8.30 og heller ikke klokka 15! Deilig!!! Ble du litt misunnelig nå kanskje?

Tilbake til temaet denne onsdagen: Plattform. Her ser du mitt bidrag. Bildet er fra Lindesnes fyr, og de to på plattformen er de jeg deler hus med. Drømmemannen og bikkja. Det var det første bildet som falt meg inn da jeg så oppgaven, dermed ble det bare sånn.

Flere plattformer finner du HER. Ta en titt da vel!

Håper du får en fin onsdag. Og forresten, huska jeg å si at jeg har fri hele resten av uka ..? ;o)

13 kommentarer
  1. karenmarenmette: Er vel ikke så mye å fortelle .. hver uke blir det lagt ut en ny “oppgave” og vi finner selv et bilde som passer. Ikke noe å vinne, bare for morro! Om du klikker deg inn på linken nederst i innlegget finner du regler og mer info. :o)
   For sånne halvgamle, fotogale kjærringer er dette veldig gøy. ;o)

  2. Hei! Jeg vil gjerne komme i kontakt med du som driver denne siden. Kan du sende meg en e-post med prisene for annonse innlegg på denne siden? Min e-post er ingrid (a) casinotopplisten.com Takk på forhånd!

  3. Blei ikkje misunneleg, for slik har eg det kvar dag, som den pensjonisten eg er. Men hugsar godt lukkekjensla eg hadde på ein fridag før i hin farne dagar. Fridagar har eg plenty av no, men så har eg alderen å draske med då.

  4. God morgen :))et nydelig bilde av dine 2 kjære og en flott plattform.
   Tror du og jeg nyter starten på dagen likt eg :)) etter flere uker med pendling tidlig på morgenen er det i dag første morgen på lenge der jeg ikke har noen planer,jeg kan ta dagen som den kommer:))
   Nyt langfri helgen din ,håper den blir deilige

  5. God morgen 🙂 Ja er kjempemisunnelig her jeg sitter på en onsdag morgen kl 6.30. Æsj! Men det er deg vel unt likevel 🙂 FInt bilde til temaet 🙂 Ha en fin dag 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg