Ei ganske amputert helg

Sol, sol og bare sol. Hele helga gjennom her på Sørlandet. Drømmehelg rett og slett. Kunne ha vært på hytta og i båten og virkelig nytt denne siste helga uti skjærgården. For det blir vel sannsynligvis den siste nå. Vi er jo snart halvveis i oktober.

Men sånn blir det ikke. Jeg skal på jobb. Seminar. Hele dagen. Eller fra klokka ett da. Og da er det jo lite en får gjort før den tid. Kjipt. Egentlig skulle vi jo vært i Kiel med en vennegjeng, men det skar seg for min del. Drømmemannen ville heldigvis ikke dra uten meg ..

I går kveld ble kvelden veldig
kort for meg.
Jeg la meg før 23! Drittrøtt. Var såvidt jeg rakk å spise biffen og dele ei flaske vin med drømmemannen og sønnen. Så var det senga gitt. Men rakk iallefall å gå en tur med bikkja først. Og bildet du ser her er fra den turen. Nydelig vær da også.

Ellers var det en sløv fredag. Husker for noe år siden at min søster aldri kunne gjøre noe på en fredag. For ho var så sliten. Gud som jeg mobba ho!! Sliten .. noe så teit. Veeeeeel, jeg har fått mer forståelse for det der nå, de siste årene. Men ho er jo tross alt to år yngre enn meg og dette er er maaaange år siden ..

Sliten er et ord jeg sjelden har brukt. Jeg vet ikke helt om jeg vet forskjellen på sliten og trøtt jeg. Men jeg var iallefall noe av det i går. ;o) Og egentlig er det vel sånn hver helg. Biter tennene sammen og står på så godt en kan hele uka, og når helga inntreffer så føler en seg som et slakt og har ikke lyst til å bevege seg en millimeter vekk fra sofaen der en landa da en kom hjem fra jobb.

Det er kjipt det .. for helgene burde jo være fylt med noe greit og lystbetont. Eller iallefall noen dager der en fikk unna en del forefallende arbeid i og utenfor heimen. Jaja .. noen ganger går det bare ikke helt som planlagt, eller som en ønsket tidligere i uka ..

I morra skal vi i kirka!! Er det mulig? Jepp, barnebarnet skal synge i koret og da er jo mormor programforplikta til å høre på. Drømmevær eller ei, så dermed blir den søndagen også litt rar .. Men hvem kan klare å si nei når femåringen ringer selv og spør? Ikke jeg iallefall.

Ønsker deg som kikker innom en riktig flott lørdag. :o)

5 kommentarer
    1. Først vil jeg få si; det var et flott bilde! Det der er du flink til:):)
      Jeg føler med deg. Det er så utmattende å gå å føle seg sliten. Bra om du har vett til å slappe av når du kan.
      Ta vare på deg selv:)

    2. kjedelig med seminar på en lørdag da,håper dere får god lønn for oppmøte da :))men en tur i kirka for å høre på koret kan være litt koselig selv om dagen blir litt amputert :))håper du får en grei helg uansett

    3. Ikke morsomt med seminar i helga,men håper du får slappet av LITT likevel 🙂 Kos med kirken og koret da, jeg er ikke ofte i kirken heller, men er det en konsert er det jo kos 🙂 Ha en fin dag uansett 🙂 klem <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg