Reiseklar – fotokonkurranse og stemmesanking

Så har jeg altså for aller første gang i hele mitt liv blitt med i en fokokonkurranse!
Ikke verst vel, til å ha knipsa bilder siden jeg var 8 år ..
noen er tydeligvis litt treigere enn andre!

Har du lyst til å gi meg en stemme eller to?
Helst hver dag resten av måneden ..
for det gikk nemlig an å stemme en gang på hvert bilde hver dag.

Bildene finner du HER hos Reiseklar.

15 kommentarer
  1. Heia Marit!! Nå har du fått min stemme:) Liker bloggen din utrolig bra…en blogg med innhold som jeg kjenner meg ofte igjen i! Fortsatt god helg.

  2. frodith: Tusen takk, skjønne du! :o))) Har allerede vært i galleriet og avgitt min stemme etter mye tankevirksomhet her på den litt sene morrakvisten.

  3. Skal gå inn nå også 🙂 Og så må du komme ned i Galleriet etterpå å se hvilke bilder du liker HER 🙂 Stor klem og fin dag til deg 🙂

  4. frodith: Hehe .. nei, bare en stemme HVER DAG. :o)) Ligger på tredjeplass nå, det der med fiskeren. Egentlig litt rart, for det er det andre som har best kvalitet og er finest, synes jeg. Takk for stemmen. :o)

  5. Jeg tror jeg fikk stemt, nr 2 der, jeg trykket der og da sto det STEM HER, og da trykket jeg igjen, så da tror jeg det ble registrert 🙂 FIne begge to, ville gi en til stemme, men da gikk det ikke mer…

  6. Livsrom: Hehe .. tviler på at jeg vinner, eller at det kommer så mange som stemmer hver dag, men det er jo lov å håpe! :o) Har aldri vunnet noe i hele mitt liv, er vel noen det bare ikke ligger for.

  7. Klart du skal få semmer:) Flotte bilder, så det fortjener du virkelig! Men om jeg husker å stemme hver dag? Det vet jeg ikke.
   Håper du vinner!

  8. Moving On: Da kan du jo bare tenke deg hvordan det var å vasse rundt der grytidlig på morrakvisten uten et eneste levende menneske i nærheten. Bortsett fra de som sov da! ;o) Det var litt varmt der kan du si, og jeg var midt i den veste heteturtiden, så jeg måtte ut!! Og inn igjen for å hente kameraet. Vi bodde i ei pålehytte rett på stranda. Aldri vært på en finere plass jeg. Men nå stiller jo ikke jeg så høye krav til komforten da. Liker bedre at plasssen har sjel og atmosfære. :o)) Takk for stemmen.

  9. Wow, det øverste bildet var virkelig et blikkfang. Bilde 2 var også veldig bra, men det øverste hadde virkelig noe ekstra over seg. Stemt:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg