Fantastiske nyheter for dattera og resten av slekta

ALT SER BRA UT! Vi har fått resultatet etter siste MR. Alt som ikke hadde noe i hjernen å gjøre er vekk. Hipp hurra, jippi og gurimalla så letta og glad jeg er. For en fantastisk beskjed å få. Jaggu godt jeg var kommet meg hjem fra jobb, for siden den samtalen har tårene bare fosssa ut. Gledestårer i bøtter og spann. Sminke og linser skvetter veggimellom og jeg er så glad, så glad, og så ufattelig takknemlig for at det har gått så greit.

Det er en frisk 28-åring som skal feire bursdagen sin på hytta denne helga. Og for en grunn til å feire da! Enda bedre enn at ho “bare” hadde kommet seg gjennom operasjonen og fortsatt var i live. Aldri har det vel vært en bedre grunn til å ta en fest. Noe jeg også skulle ha gjort, om det ikke var fordi mine to barnebarn skal sove her fra i morra til søndag. Mens foreldrene feirer.

Til og med værgudene er på deres side. Kan det bli mer perfekt?

Jeg ønsker deg som kikker innom en fantastisk god helg. Min blir garantert den beste på veldig, veldig lenge .. og tusen takk til alle dere som har hatt oss, og ikke minst hovedpersonen, i tankene de siste halvannet årene. Det har vært en tøff tid. Nå kan vi igjen begynne å glede oss til dagene som kommer, uten den skyggen av usikkerhet og redsel som har fulgt oss i alle disse månedene.

Jeg er så letta at jeg ikke helt klarer å sette ord på det, men jeg er sikker på at du skjønner hva jeg mener likevel .. :o))

22 kommentarer

Siste innlegg