Masse jobb og sterk kuling feil vei!

lallefall for oss. Litt kjipt når været ellers er så bra, men her flakser stolene veggimellom og blomstene i krukker og kasser ligger langflate. De er litt stusselige disse blomstene mine i år. Kanskje nettopp fordi det har blåst sånn? Ikke vet jeg. Har jo aldri skrytt på meg at jeg er noen gartner akkurat, men har jo trodd at sommerblomster er ment for å stå ute, til og med her i dette landet, med vind og regn og jevnt over alt for få varmegrader.

I dag har jeg vaska gjerdet rundt terrassen. Ikke uoverkommelig mange meter, for mesteparten er jo bare tau. Men leveggen rundt spiseplassen og veggen ut fra grillbua er plank. Det har aldri vært malt tidligere, har bare latt det bli grått og gammelt. Skal jeg være helt ærlig så tror jeg ikke jeg har vaska det heller siden det ble satt opp for 12-13 år siden, så det var litt av en jobb!

Det har fått lov å eldes med stil. Hørtes ikke det flott ut? Men så skrekkelig stilfullt var det vel kanskje ikke. Derfor lurer jeg på om jeg skal male det hvitt .. noe drømmemannen ikke var helt overlykkelig for. Da skaffa jeg oss nemlig en helt forferdelig drittjobb annethvert år fremover. Helt uten at det var nødvendig. Men .. fint blir det sikkert! Ikke sant? Mannfolk skjønner ikke sånt. Gadd ikke å ta den diskusjonen med han jeg, så nå skal jeg bare tenke på det en dag eller to, og heller bli enig med meg selv. Så får vi se hva jeg bestemmer oss for. ;o)

Den samme drømmemannen leker akkurat nå steinhugger utenfor her. Fin trim sikkert .. og jeg håper han jobber fort og effektivt. For nå har vi nemlig ikke noe trapp ned til utedassen. Der trappa var er det bare et gjørmete sort hull .. og masse røtter!! Skrekkelig greit når steinhuggeren min fant ut åssen det så ut under plattingen der gitt. Da kom alle de stygge ordene han kan ut på en gang .. i en utømmelig strøm. For ikke hadde han slegge og ikke hadde han spett og bla, bla bla … Dermed måtte han avgårde for å kjøpe det. Men det aller verste er nok at han ikke har lyst på denne jobben i det hele tatt, og den lysta aner ikke jeg hvor han skal få fatt i.

Arbeidslyst på boks. Eller i kartong hadde gjort seg .. helst burde vi nok hatt en hel container så det var mer enn nok til begge to. Men så lett skal det jo ikke være.

Irriterer meg litt denne hytta. Her styrer og steller vi som bare det og når det endelig er ferdig så er ferien over. Det er like morro hvert år! Alltid et nytt prosjekt på gang! Lurer på hvor de kommer fra egentlig. Samtidig kan jeg ikke helt se for meg at jeg bare skal sitte her ute liksom. I tre lange uker. Sitte på terrassen og glo på .. hva da? Kunne jo ha jobba intens med brunfargen og kommet tilbake til jobb som en neger, men hadde vel klikka etter to, tre dager om det ikke var noe å gjøre her. Men akkurat nå, mens det står på som verst, så høres det veldig forlokkende ut. Ingen hytte, ingen hus .. bare en grei lettstelt leilighet og mange penger så en kunne tilbragt alle feriedagene utenlands. På hotell. Ikke ofra alt som må, skal og burde gjøres en eneste liten tanke.

Vaktmester vettu. Slike pleier å følge med når en bor i leilighet. Trodde egentlig jeg gifta meg med den handymannen jeg, som fint kunne fungert som vaktmester når jeg trengte det som mest. Men det var før jeg hadde sett (eller hørt) han i aksjon. Han er flink, det er ikke det. Men han er så eitrende sint når han skal gjøre noe. Det lyser lang vei at han hater det som pesten! Jeg er ganske overbevist om at han egentlig, innerst inne, er veldig makelig anlagt. Og han hadde absolutt ikke til hensikt å gifte seg til alle disse arbeidsoppgavene som fulgte med denne kjærringa. Men det burde han vel ha tenkt på på et mye tidligere tidspunkt. Nå er det for seint. For tro meg, han ble advart!

8 kommentarer
  1. Det er fint å ha litt å stelle med i ferien 🙂 he-he! Det er flott med malt rekkverk, men var jeg deg ville jeg heller gjort det litt mindre arbeidssomt og beiset det: Kanskje i en drivvedfarge, som passer glimrende til sjøen og tauet som dere ellers har på rekkverket!! Lykke til!

  2. Jeg blir litt lei meg på dine vegner, for det virker ikke som du koser deg i ferien din. Er det så farlig, MÅ dere gjøre at det da?? Går vel an å prøve å la ting ligge. Slappe av litt, gjøremålene stikker ikke av. Det er tross alt FERIE;););)

  3. hehe høres ut som min handyman for tida, etter noen år blir det liksom stopp ja !!
   men ikke selg hytta, selg heller huset og kjøp leilighet :))

  4. Flirer mens jeg leser.Vi er også på hytta..idag vaska jeg de tre terrassene vi har og imorra står beisen for tur…lurer på når jeg skal slappe av og nyte livet osv,aldri-sannsynligvis,siden heller ikke jeg har ro i fua 😉

  5. Legg deg og sol deg og kos deg nå i ferien 😀 så kan “noen andre” ordne med alt som må gjøres… Jeg er i Fredrisktad og her er det sol, og det er jo alltid sol hos deg 😉

  6. he he dere hygger dere skjønner jeg :))tenker handymannen din vil nyte det til syvende og sist han også,men klart dere kunne jo prøvd en sommer uten ny prosjekt og se hvordan det vil fungere :))mulig drømmemannen også hadde blitt litt rastløs da:)og brunfargen,ja den blir jamnast og penast når en er i bevegelse så solen slipper til over det hele

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg