Jeg er blitt mormor – igjen! :o)

Og her er vidunderet. Torsdag i forrige uke kom ho til verden og jeg var ikke sein med å komme meg opp på klinikken. Følte meg egentlig litt snytt, for jeg fikk ikke noe som helst forvarsel om at det var noe på gang. Hadde vel egentlig venta en telefon som sa at de var på vei til klinikken i det minste. Eller at jeg ble spurt om å kjøre dem opp. Plutselig fikk jeg en telefon: “Ho er kommet” ..

Tok en stund før jeg skjønte hva min yngste datter sa. Men da det glei inn så nytta det ikke å tenke på noe annet. Jeg måtte bare hjem, vekk fra jobb og opp på sykehuset fortest mulig. Sendte sms til sjefen min, som var ute av syne, der og da: “Jeg er blitt mormor, kan jeg gå hjem?”

Det er en merkelig følelse å stå med et nyfødt barnebarn i armene. Den fantastiske, deilige babylukta. Alle følelsene som vekkes til live når jeg ser ned på den lille, perfekte skapningen. Den nye, lille verdensborgeren som på en måte er litt “min” også. Det er helt ubeskrivelig egentlig. Jeg får tårer i øynene bare jeg tenker på hvor heldig jeg er som har fått oppleve dette to ganger allerede.

To egne barnebarn og to bonusbarnebarn. Og det før jeg er 50! Slett ikke verst om jeg må si det selv. De to siste kom med bare en måneds mellomrom, og det er jo også litt spesielt. Kan bli liv i leiren her etterhvert som de vokser til.

Velkommen til verden lille venn. Jeg gleder meg veldig til å bli kjent med deg. <3

15 kommentarer

Siste innlegg