2013 Sardinia – Bosa Marina

Ved Temos elvemunningen cirka to kilometer fra Bosa sentrum ligger Bosa Marina. Her finnes en fantastisk lang, bred strand som sikkert er flott om været tillater det. Noe det ikke gjorde da vi var der. Her finners også en rest av en middelaldertårn som stammer fra 1500-tallet.

The Tower of the Port of Bosa er det eldste og største tårnet i området. Tårnet ble bygd for å forsvare og forhindre angrep fra sjøen. Tårnet ligger på en liten øy bare noen titalls meter fra stranden i Bosa. På 1900-tallet ble det bygd en molo mellom øya og fastlandet. I dag er tårnet kun et fortidsminne, og står der som et gedigent blikkfang for turistene.

Det skal visstnok være mange restauranter her nede på stranda. Men siden vi tydeligvis var alt for tidlig i sesongen var alt stengt. Det så temmelig forlatt og tomt ut over hele området. Lurer igrunnen på når denne turistsesongen på Sardinia egentlig er .. Ikke det, jeg trenger overhodet ikke vasse i andre turister når jeg er på tur, men at det nesten ikke er noe som har åpent, det er litt kjipt.

Det blåste godt da vi var der, noe bølgene på bildene vitner om. Kombinasjonen sjø, bølger og en gammel steinhaug er jo aldri å forakte om du har litt fotodilla. Dermed starta vi ferien vår akkurat her, rett i nærområdet, for så å fortsette til Alghero …

Midtlivskrise på facebook finner du HER. :o)

3 kommentarer
  1. nydelige bilder.Så litt folketomt ut ja men da slapp du iallefall en bråte med fremmede hoder på bildene dine :))håper dere hadde fi temperatur selv om det var noe skyet

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg