Spania – Girona, bebyggelsen langs kanalen

Tidlig på morrakvisten, før disen har forsvunnet.
Drømmemannen tester det nye mobilkameraet sitt og ble igrunnen veldig fornøyd med resultatet.
Jeg foretrekker et skikkelig kamera, men må innrømme at mannens Samsung Galaxy SII
iallefall slo iPhonen min langt ned i skoa!

Om det ikke rykker litt i reisefoten nå så tror jeg nesten du må sjekka førligheten din.
Vil du vite mer om Girona finner du det HER.

11 kommentarer
  1. passion4lifeandtravel: De har jo noe veldig tilbud innimellom, kan få billetter for under hundrelappen, og selv om det da kommer noen hundrelapper ekstra for bagasjen så er det mye billigere enn Norwegian. Til og med for oss som må komme oss til Torp eller Rygge først.
   Hotellet i Girona het Gran Ultoinia.

  2. Jeg er jo enig at det er mye mer morsommere å kunne fly billig og heller en ekstra gang…men…når jeg har reist billig så har det stort sett blitt Norwegian, også fordi det er mest enkelt å reise til Gardemoen…men…må nok inn å titte litt mer på Ryan…jeg trodde ikke det ble så billig når du plusset på bagasje og sånt…skal inn å titte litt nå 🙂
   Hva het hotellet dere bodde på i Girona?

  3. passion4lifeandtravel: Synes hotellet var veldig bra og beliggenheten i forhold til det vi skulle se var perfekt! Vi var jo ikke i restauranten eller baren, men det så bra ut det også og folkene i resepsjonen var hyggelige og hjelpsomme. Kan anbefales!
   Jeg har reist veldig mye med Ryan Air, dvs. over 20 ganger nå. De er sure og ikke spesielt hyggelige, men det er jo vanvittig mye billigere enn alle de andre da, så du får hva du betaler for her som alle andre plasser. Når en skal være på et fly i noen få timer så synes jeg det er helt ok. Kan heller bruke pengene på andre, mer gøyale ting, på reisemålet. Men det er min personlige oppfatning da.

  4. passion4lifeandtravel: Da tror jeg dette er en passende plass ja. Du får bare hive deg over ryanair.com og finne noen rimelige billetter. ;o)

  5. Vera Lynn: Det var yr, ikke vg. Jeg vant ikke .. men det kom ikke som ei bombe. Tror aldri jeg har vunnet noe som helst i hele mitt liv. Men jeg var iallefall med, og det uten å ha meldt meg på selv. ;o) Vinnerbildet var mye bedre enn mitt bilde, så det var vel fortjent. Du finner det her: http://www.yr.no/1.8850546

  6. Her rykker det noe vanvittig… Ikke bare for stedet, men for at det var grønt og ikke et snøfnugg å se :o)) Herlige bilder, som virkelig pirrer lysten til å bare pakke kofferten å dra avgårde :o))
   Forresten, hvordan gikk det med det bilde VG hadde plukket ut i værkonkurransen??

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg