Første dagen i desember

Det snør, det snør, tiddeli bom .. og her er ei som er skikkelig fornøyd med det. Snø er toppen av lykke, nesten like deilig som å hoppe ut i vannet etter en pinne sommerstid.

Ellers går dagene sin skjeve gang her hos oss. Ikke en dritt blir gjort i huset, verken adventstake eller julepynt er tenkt på enda. Gardinene til stua ligger fortsatt i en haug på barnestolen, hybelkaninene leker lykkelig og uforstyrret på golvet, i alle rommene.

I går var vi på besøk hos noen venner rett borti nabogata. Det var faktisk kjempekoselig, og utrolig godt å tenke på litt andre ting enn sykehus og syk datter for en stund. Eller, de lå jo der og lurte de tankene også, stort sett hele tiden. Klarer ikke å bare skyve det vekk, men å spe på med litt andre inntrykk gjør likevel godt. I dag skal vi egentlig på julebort med drømmemannens jobb, men tror vi dropper det. Føler ikke helt for fest og hæla i taket for tia. Bedre med en hjemmekveld, med fyr på peisen og en god armkrok å krype inn i.

Dattera er fortsatt på sykehuset. Det går bra, men ho hadde mer vondt i dag enn i går. De har trappa ned på det smertestillende, så det er vel ikke annet å forvente. Selv om det sikkert ikke er meninga at ho skal ligge der å ha kjempevondt, så er det vel naturlig å kjenne noe etter et slikt inngrep.

I dag morges var jeg oppe med frokost til henne. Ho er normalt litt småspist, og de tørre skivene de har på sykehuset gjør det jo ikke akkurat bedre. Så mamma kom med vaniljekesam, blåbær og bringebær, fruktjuice fra Bendit og en kakemann med rød lue. Det frista!! Heldigvis.

Egentlig har jeg jo bare lyst til å ta ho med hjem! Men føler likevel at ho er tryggere der oppe, hvor det er tilgang på både helsepersonell og medisiner hele døgnet. Vet jo av erfaring at det ikke er så lett og greit å komme hjem til hverdagen som en hadde håpt. Jeg har jo alltid mast meg ut fra sykehuset selv, alt for tidlig. Og det har stort sett blitt et sjokk hver gang. Får håpe alt er bedre etter helga. Til mandag kanskje ..

God helg til dere. Håper det går bra både hos den ene og den andre. Jeg har ikke helt tid og overskudd til å oppdatere meg på de forskjellige bloggene, men kommer sikkert sterkere tilbake etterhvert. :o)

7 kommentarer
  1. kan tenke meg att hunden setter pris på snøen ja:)men siden det er advent så er det jo hyggelig med litt snø på bakken :)godt din datter har deg til å få opp matlysten no i disse dager da hun skal prøve å komme seg etter opperasjonen :))jula komme åkke som om det er aldrig så mange hybelkaninner eller gardinfritt i stua,tenker alle har full forståelse for att det ikke er som det bruker nå om dagane.Kos deg du og slapp av så kan du være sterk for din datter om hun trenger deg

  2. Ingenting er bedre enn en god og trygg armkrok i stuen hjemme etter de tøffe takene dere har tatt i det siste. Godt å høre at det går fremover med jenta di, og jeg tror det er lurt å ikke reise hjem for tidlig fra sykehuset. Slapp av og kos deg ikveld, klem 🙂

  3. Det er en tid for alt….en tid for å gå på juleord, en tid for å sjekke blogger…..og en tid til å krype opp i armkroken til drømmemannen. Og nå er det det siste det er tid for for deg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg