INGER HILDES DEILIGE JORDBÆRKAKE
KAKEBUNN:
500 gr.kransekakemasse,
3egg, piskes sammen til en luftig deig.
Stek på 170 grader i 25-30 min.
Avkjøles.
JORDBÆRMOUSSE:
600 gr jordbær,
300gr melis,
6dl kremfløte,
1pk gelantinpulver.
FREMGANGSMÅTE:
Kjør jorbær og melis i foodprosessor.
Pisk kremen stiv.
Bland dette med gelantinpulver oppløst i vann.
Helles over kakebunnen og må stå kaldt noen timer til det stivner.
Pynt etter ønske.
Den ser flott ut, og er faktisk utrolig enkel å lage.
Lykke til!
Hva kaka egentlig heter, ja, det vet ikke jeg.
Men når jeg får oppskrifter fra noen venninner så kaller jeg de alltid opp etter opphavet.
Mye lettere å finne tilbake til rett kake på den måten.
8 kommentarer
Jeg er gift med Inger Hilde og fikk denne kaken på min 45-års dag. Jeg kan skrive under på at kaken er helt fantastisk.
Bak og smak:-)
Ahh, fristende! Synd at jeg ikke har ingrediensene på hytta, for den så grei ut å lage. Skal prøve den ved første anledning..
så godt ut!
Namnamnam! Frisk og deilig
♥ Lizbethosnes.com – Behind the scenes (ja, jeg kommenterer tilbake!).
frista ja og ser delikat ut,men tror jeg for min del fikk nok kake innabors i går kveld:))
http://vildeseveryday.blogg.no/
Den så utrolig god ut!
Den så god ut! Ha en kjempefin dag