Kom arbeidslyst og treng deg på ..

Ja, jeg vet det. Den ser ikke videre pen ut fra denne kanten, denne grillbua vår. Men bare vent, når trappa og rekkverket er på plass der det skal være, malinga unnagjort og litt stæsj hengt opp .. da blir det sikkert så fint atte!

Det er jo så in å bygge etter terrenget nå for tia. Der er vi altså helt up to date. Verre er det med den arkitektoriske utformingen. Tror ikke det er noen fare for at vi vinner noen pris, heder og ære for den. Men i utgangspunktet var det jo ikke det som var meninga heller.

Fra denne siden ser det straks litt bedre ut. Med fronten mot solnedgangen og kveldssola rett inn så er det ikke noe å si på beliggenheten. Dessuten gjør jo det flotte vinduet sitt til at det ser bedre ut her. Vurderte et lite vindu på andre veggen og, men der er det jo ikke noe å se på ..

Utsikt har vi derimot her. Åh! Jeg gleder meg stort til alt er ferdig. Men da er vel vi så lei av å være her at vi likegodt flytter hjem. Og hjemme, der er det ikke noe koselig. Var innom i dag, hagen er overgrodd, gresset er snart en meter høyt, blomsterbedet mot veien er nok et stort irritasjonsmoment for alle i nabolaget. Hmmm .. å ha både hus og hytte er faktisk en ting for mye. Spesielt om en ikke har råd til gartner.

6 kommentarer
  1. Dette blir flott,alle hvet vi att sluttresultatet er mye bedre enn arbeidsperioden syner:))men å komme hjem til overgrodd hage er verre,kanskje dere skulle tatt det litt pø om pø før dere kom hjem for godt

  2. Arbeislysten går opp ned som en jo jo,når det gjelder hobby er nok arbeidslysten stor,men heller dalene når f.eks gresset bør klippes. Ser ut som det blir riktig en riktig fin grillhytte,den kommer dere sikkert til og få mye glede av:)

  3. Det kommer til å bli kjempebra! Men enig med deg i at det er altfor mye å ta seg av når en har både hus og hytte. Her har hytta blitt helt forsømt i sommer pga mannens skulderoperasjon, men til uka SKAL jeg opp dit og gjøre diverse som skulle ha vært gjort for lenge siden.. Men arbeidslyst? Nope! Skulle ønske det gikk an å kjøpe litt.. Ha en fin kveld:-)

  4. Har man noe som har fire vegger og tak med noe rundt så er det alltid noe å gjøre.. og da går det til slutt ut på en ting og det er interesse – ellers blir man gal, for det er arbeid som aldri tar slutt, og ansvar… hmm.. mener ikke å være demotiverende.. men vet hvordan det er. Grillhytta tror jeg blir helt konge! – og med den utsikten kommer det til å være verdt arbeidet:)

  5. Arbeidslyst er en veldig flyktig greie, har jeg erfart. Den tar bare en lett “touch and go”, og så er det bare å sette seg ned å vente på neste runde. Kommer sjeldnere og sjeldnere til meg…..

  6. …her skal du motstand få hihi joda, ikke alltid at lysten til å gå på nye prosjekter er der, jeg derimot må jo holde igjen så jeg ikke gjør for mye ;0)
   Det blir fint til slutt da og utsikten er jo ubetalelig 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg