1. Ka med å lage dej ei liste over det du har lyst til å gjere når du e pigg nok? Ei realistisk liste slik at du slepp verte skuffa og motlaus 🙂 Og aller fyst kan du begynne skylle naså di med saltvatn, bruk eit slik nasehorn som du fe kjøpt på apoteket. So lager du dej ein kopp med grønn te, ta eit varmt fotbad og smør beina inn med deilig krem etterpå. Din kjære mann kan smøre beina dine. Det e jo berre himmelsk:-) God bedring!

  2. I gode og onde dager!: Det er ikke så lett når en ikke orker å gjøre noe som helst .. men jobber med saken og hadde håpt helsa var litt på min side snart. Iallefall en måned eller to sånn at jeg kunne kommet opp av denne hengemyra.

  3. fruensvilje: Jeg er så forkjøla at jeg ikke kan være sammen med folk! Så det er ikke evnen til å finne på noe de er feil på, men heller evnen til å gjøre det.

  4. du får starte opp med julebaksten:))fylle huset med godlukter.I morgen skal min kjære hjelpe til og sette opp julegrana i bygda og søndag reiser vi til ørsta og passer barnebarn der blir vi et par dager:))så det blir full fart på oss.Kanskje du kan låne veslejenta dokka:))om så bare noen timer

  5. Da har du det for rolig:) kanskje vi blir sittende som inntørka lik “sitert fra gubben” å nei du når du kommer over denne fasen er det nok av liv i skrotten:)ha en god fredags kveld:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg