Flotte høstbilder fra hytta – rimelig terrassevask

Der var alle hagemøblene studd inn i hytta. Blomsterpottene tømt og diverste pynt og dill på terrassen tatt vekk. Været var veldig fint igrunnen, det var til og med varmt i sola, så litt vedmodig var det å pakke sammen. I år har vi riktignok gjordt det på en sånn måte at det går an å være der ute likevel. Hvis lysta tar over og båten fortsatt ligger på vannet.Om en kan overleve med en gedigen gassgrill i stua og uten vann vel og merke. Vannet ble slått av for sesongen forrige helg og blir ikke satt på igjen før rundt påsketider.

Båten bør vel igrunnen snart i vinteropplag den også. For vi er tross alt i midten av oktober allerede.

Egentlig bør vi ut igjen her en av de nærmeste helgene. Vi har en hel del buskas og greiner som skal brennes og det hadde vært greit å blitt kvitt det på denne siden av nyttår. Men om det ikke skjer så kan altså bare frosten og vinteren komme – jeg er så klar som det går an å bli, egentlig ..

Terrassene som vi vaska med kaustiksoda og smørte inn med grønnsåpa har aldri vært fine. De er lyse og reine og ser helt fortreffelige ut fortsatt. En behandlig jeg virkelig anbefaler. Glem dyre terrassevaskemidler og terrasseolje/beis. Kjøp det du trenger i en vanlig dagligvarehandel eller enda billigere på Europris, som vi gjorde. Til vår 160 kvm terrasse gikk det med fire bokser kaustiksoda og 24 liter grønnsåpe.

Bakom skyene er himmelen alltid blå .. her er beviset. ;o)

8 kommentarer

Siste innlegg