Ny dag – blå himmel

Jeg sitter på jobb med solstrålene irriterende midt i skjermen. Men igrunnen så er det ikke så aller verst å være her heller, for jeg begynner å føle meg mye bedre! Formen er stigende, selv om jeg fortsatt hoster og sover dårlig. Men det siste der kan ikke henges på hostinga, heller den kaputte termostaten kroppen min tydeligvis er utstyrt med. Den der som sender meg fra svette- og hetetokter direkte til frostrier som er så kraftige at jeg nesten tror jeg skal fryse ihjel.

Likevel går det meste bedre akkurat nå. Jeg fant jo ut at jeg skulle gjøre noe med livet mitt, finne tilbake formen .. og den siste uka har jeg vært ute og gått igjen. Til glede for bikkja og kanskje litt irritasjon for drømmemannen?

Han er nemlig av den typen som liker å “ta kvelden”. Og det betyr å ikke gjøre noe som helst etter kl. 19. Da skal en kula’n ned på sofaen, helst med øynene festa i en eller annen skjerm, det være seg pc eller tv. Må bare innrømme at jeg har blitt revet med her. Jeg har parkert i sofaen som den naturligste ting i verden, jeg også. Og jeg har sittet godt. Men nå er det slutt! Håper jeg. Ikke forholdet til drømmemannen altså, men den der stadige parkeringa så tidlig på kvelden.

I går fikk jeg faktisk med meg drømmemannen ut. Ut i frisk skogsluft, og det såpass seint at det begynte å mørkne før vi kom oss hjem igjen. En times rask gange i skauen med drømmemannen på slep. Tenk jeg som har vært sofaliggende i to uker var i bedre form enn han! Det er litt bekymringsverdig ..

Selv om selskapet i sofaen frister så skal jeg altså prøve å løsrive meg litt. En time eller to på ettermiddagen. Det gjør godt, jeg blir blidere, forhåpentligvis sprekere og til slutt blir jo alt dette et gode for drømmemannen også. Så får han heller se om han gidder å følge med eller ikke.

Gleder meg til å bli ferdig på jobb. For jeg må nemlig pakke litt til helga ..

;o)

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg