Så var det fredda’ igjen

Det er ikke en sky på himmelen!! Tro det eller ei. Helt klart og lyseblått. Likevel
er det temmelig kjølig. Sommertemperatur er det iallefall ikke lengre selv om det innimellom sikkert kan være litt behagelig ute fortsatt, om du finner en lun krok vel og merke, og sola skinner.

Jeg er igrunnen litt lei av å være øyboer nå. To måneder holder visst. Det er ikke noen andre her ute lengre. Alle er ferdig med ferien sin, bortsett fra oss. Butikken har opphørssalg for sesongen og det er stille og lite båter på sundet. Noen etterslengere fins jo selvsagt, selv om det er lenge mellom dem nå. Ille er det å ha ferie tidlig, men jaggu er det ikke stort bedre å bli forlatt her ute heller. Mens alle andre har starta på den normale hverdagen sin.

Så fant vi ut det. Neste gang jeg skal ha denne idiotiske sistepulja i ferieavviklingen hos oss så får vi legge det opp litt annerledes. Reise vekk iallefall den siste uka. For hvordan du enn snur og vender på det så er og blir dette her høsten!

Ikke det at de som hadde ferie noe tidligere enn oss var så heldige i år. For vi er vel blant de som har hatt det fineste været i sommer. Den første uka var jo bare helt knall. Og da var jo vi selvsagt en annen plass. Selv om vi hadde fint vær der også, så skulle jeg veldig gjerne hatt ei så flott uke på hytta. Men en kan jo som sagt ikke få alt her i livet ..

Det er nesten bare oss og kronprinsen igjen her. Og i går var faktisk Mette-Marit også med han i båten. Det er første gang vi har sett ho. Stort sett er det bare han, ungene og etterslepet av livvakter vi skuer på sundet og på brygga her ute. Kanskje ho er redd for å treffe på for mange gamler synder om ho menger seg med folket her i sør?

Om en time skal jeg til lymfemassasje. Det skal bli deilig! Den uka vi tilbragte i bilen og på beina, i den ene byen etter den andre, var ikke bra for omløpet her. Jeg som skal gå bare litt av ganga, traska jo rundt i 5-6 timer hver dag. Beinet hovna opp som en skikkelig klumpfot da vi kom hjem igjen og jeg hadde en hel dag på sofaen med beina i støttestrømper. Ikke at det gjorde noe, det regnet jo uansett, men likevel .. det gjør masse med psyken min de der forhatte støttestrømpene. Jeg kan rett og slett ikke fordra de!! Men de hjelper jo, og ja, jeg burde visst bruke de alltid i følge legen. Men det der har jeg ikke tenkt å høre på.

Ellers fikk jeg en stor utfordring her. Cognacklubben Sør skal ha julebord første helga i desember. Jeg skal stå for bookinga og trodde akkurat jeg hadde funnet en grei løsning på det der, men så får jeg ikke fri!!! Fanken au da. Vi skal over til nytt produksjonssystem til høsten har de sagt, men nå er visst den høsten forflytta seg til mellom 1. november og 15. desember plutselig. Så da blir det ikke noe julebordstur for meg til Tallinn. Om ikke de resterende 13 kan bytte helg. Rett og slett dritkjipt spør du meg ..

God helg folkens. Nyt været, for i morra kommer regnet – igjen!

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg