På kanalbåttur i København

Helt siden jeg var liten har jeg hatt lyst til å oppleve Venezia. I voksen alder har jeg drømt om å feriere på en kanalbåt i England. Dette ble en liten smakebit på en måte, selv om det bare var snakk om en times tur på kanalene i København. En time med en fantastisk guide, og det merkeligste av alt er at hele greia bare kosta 40 kroner pr. person!!

En koselig båttur ble avsluttet med middag i Nyhavn. Enda en perfekt dag. :o)

Neste: København sett fra oven

11 kommentarer
  1. ernashus: Det var noen andre båter der også, med overbygg, men jeg liker nå helst å kjenne vinden i håret når jeg er på båttur. Så sant det ikke regner da.

  2. Mojita: Takk. :o) Ja har hørt om de prisene i Venezia. Men 40 kroner for dette her vi var med på. Jeg trodde jo det var feil først .. for egentlig får en vel nesten ikke en softis for 40 kroner engang. Det var latterlig billig!!

  3. Flotte bilder, og jammen tok du deg flott ut du også der du sitter 😉 Jeg kan jo fortelle deg at 30 minutter i gondol i Venezia koster EUR100, så du har fått mye for pengene i København. Fint vær hadde dere også ser jeg.

  4. Dejlige København! Jeg var også med på en sånn tur når jeg var der i vår, men det var ikke åpen båt de brukte da. Dette så helt herlig ut ihvertfall! 🙂

  5. Jeg drømmer også om Venezia og kanalbåttur i England hihi men kanalbåttur i København har jeg verken tenkt på eller trodd fantes, men nå fikk jeg altså være med på det da :))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg