Tilbake i hjemlandet

Etter nesten en uke på farta i våre to naboland er vi tilbake igjen på hytta. Mange inntrykk og 800 fotografier rikere. Vi har hatt en kjempefin tur! Godt og varmt, nesten som om i syden. Turen gikk fra koselige lille Skagen, via rolige Ebeltoft til enorme, livlige København og Christiania før vi satte nesa hjemover igjen via Gøteborg og Strømstad.

Altså: en veldig opplevelsesrik roadtrip! Det har blitt mye gåing, og kanskje ikke akkurat fottøyet var av det beste til alle tider. Iallefall sitter jeg her med noen verkende, hovne bein som ikke helt vil mer akkurat nå .. Selvsagt oppdaga jeg det underveis også, men jeg skulle iallefall ikke være den som la noen demper på turen, eller opplevelsene, så da så .. Det kommer seg nok etterhvert vil jeg tro.

Kombinert shopping-, by- og badeferie har det blitt. Og jeg må jo bare innrømme det: Danmark er et fantastisk land! Trodde aldri jeg skulle si det, etter alle de eksotiske langturene vi har hatt de siste årene. Men jeg skal garantert tilbake til København, med litt mer penger til shopping enn det det som var tilfelle nå. Selv om jeg har med meg hjem fem kjoler mer i kofferten enn da jeg dro herfra, pluss litt til. Til drømmemannen ble det noe fiskeutstyr, og neida, så mye billigere enn det jeg kjøpte var det ikke!

Det var så utrolig mye som frista. Bl.a. en del skåler og boller fra diverse små koselige kunsthåndtverksbedrifter, et stort dukkehus til barnebarnet mitt og en tråbil til bonusbarnebarnet. Men de to sistnevnte der er nok litt for små for akkurat de tingene vi så på.

Heldigvis er alle inntrykkene helt gratis. Likeså bildene jeg har tatt. Og joda, jeg skal dele noen med dere også etterhvert. Jeg må liksom bare komme meg litt etter turen først. Heldigvis er det ferie enda to og en halv uke, så jeg burde ha nok av tid til å normalisere meg igjen før hverdagen starter for fullt.

:o)

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg