Sommer på Torvet

Fatter ikke helt hva jeg gjør oppe på denne tiden av døgnet! Jeg skulle jo ha ligget der inne i senga, sovet godt og våkna frisk og uthvilt om et par timer til heller .. Jeg som skal på jobb i kveld behøvde jo ikke akkurat stå opp før 6! Men sånn ble det nå bare tydeligvis.

I går var vi på Sommer på Torvet. Et utrolig vellykka arrangement som de har hatt her i byen de siste årene. Hver torsdag rigger de en scene og masse bord og benker midt i byen. Det er rene sydenstemningen – her i min lille hjemby! Så populært er det at selv om bandet ikke begynner å spille før kl. 19, så blir bordene okkupert allerede 3-4 timer tidligere. Akkurat det er litt kjipt. Skjønner ikke hvorfor de ikke utvider med flere plasser, for det hadde nemlig ikke vært noe problem å la det gå litt lengre oppover i gata.

Knallvær, sol og varme gjorde sitt til at det var fullt ganske så tidlig i går. Vi satte oss på en av uterestaurantene for å spise middag, sammen med noen venner, og dermed gikk vi glipp av en plass innforbi gjerdet. Selv om vi fikk med oss all lyden ble det likevel ikke helt det samme som å være i de indre kretser.

En helaften her i dette landet er sykt dyrt!
I går kom det oss på litt i underkant av 2000 kroner. Egentlig litt bortkasta penger, men det var jo gøy så lenge det varte. Heldigvis skjer det ikke så ofte.

Vi betalte regninga i to omganger. Nettopp for å ikke miste helt kontrollen. Først etter at maten var fortært og så da vi skulle gå. Vi hadde fått fire øl for mye på den siste regninga, noe betjeningen på Slagter Sørensen ikke gikk med på. Vi hadde jo sittet der såå lenge, så det stemte selvsagt dette. De hadde iallefall ikke gjort noe galt! Så dermed måtte vi bare betale, selv om jeg vet at det var feil. Til tross for at de aldri gjorde noe galt, fikk vi helt feil regning den første ganga. Det var kaos og mye rot både med bestillinger og det meste, men altså, de gjorde aldri noe som ikke stemte. Må igrunnen være utrolig greit å være så perfekt!

Uansett, om du er her på en torsdag i sommer, gå ikke glipp av dette her!

Jeg har en ekstrem “dagen-derpå-øresus” å slite med en stund her. Sånn er det jo alltid når jeg går ut noen plasser. Tåler ikke så mye lyder og støy, det forplanter seg i hele hodet noen døgn etterpå. Skulle nesten ha bytta det ut med en god gammeldags fyllesyke heller. Men nå kan en jo ikke velge sine onder, må bare ta de som dukker opp og gjøre det beste ut av det .. Wow! Og det fikk jeg sagt .. joda, det har definitivt skjedd en forandring her med meg de siste ukene ..

I dag er vi tilbake til det normale sommerværet igjen. Regn og grått. Så det gjelder å ikke skjemme oss bort så lenge av ganga, bare gi oss en liten smak av sommer sånn innimellom. Så vi ikke skal glemme hvordan det kunne ha vært ..

:o)

6 kommentarer
  1. Sommer på torvet hørtes helt fantastisk ut! Synd at det ble tull med regningen da, legger litt demper på hyggen det.. Håper du får en kjempefin dag:-)

  2. Det er rart at de ikke kan sørge for at det eer flere plasser om det er plass….men godt å høre det var hyggelig lell….klemz Dev :-)))

  3. Var der en torsdag i fjor, torvet var stappfullt, god musikk og godt øl, men vanskelig å få prata med folk, måtte bare nikke og smile på de rette plassene hihi :))

  4. “Normalt” som være på østlandet også. Våknet til regnet, liker lyden, men hørt den litt for ofte. Så godt å høre at du føler at du at det har skjedd en forandring siste uken. Ingenting er bedre en det.
   Var forresten borti en lignende situasjon i vinter vedr. dette med feil på regninga. Men betjeningen ga seg raskt heldigvis, er bare en dårlig avsluttning på en ellers herlig kveld. Blir jo styr og med prisene i dette landet blir det jo en del ekstra penger når ting blir feil.
   Ha en fin fin dag!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg