Jobbesøndag – og bursdag(er)

Jepp, jeg er den utvalgte i dag tydeligvis. Jeg har gebursdag – og kveldsvakt! Heldig? Tja .. Nå bryr jeg meg ikke så mye om de der feiringene av det ene året etter det andre. Ikke når det er mine år det er snakk om iallefall. Men er ganske flink til å feire andres bursdag. Det er mye gøyere! :o)

Vi har forsåvidt forbigått det i stillhet. På en måte. Min dag iallefall. I går feiret vi min venninne. Hadde en kjempekoselig båttur til Lillesand, var på konsert og spiste middag og hele pakka. I maaaange timer. Returnerte like før midnatt og da begynte det å bli temmelig mørkt. Fatter ikke hvordan folk klarte seg uten GPS i båtene før i tia. Om de skulle kjøre på plasser de ikke var kjent. Vi kjørte uttaskjærs begge veier, trodde det var så stille, men tok litt feil.

Min venninne fra Vestlandet er ikke helt trygg i båt. Iallefall ikke når det er drømmemannen som kjører. Helst vil ho at jeg skal være den som styrer båten, for da innbiller ho seg at det går så bra .. Vel, jeg gjorde ikke det i går, egentlig gjør jeg det veldig sjeldent nå. Og vi har tydeligvis skremt livskitten av henne på diverse tidligere båtturer. Ho måtte inspisere vestene selv, det holdt ikke å si at vi hadde nok til alle. Og øsekar? Det måtte vi jo ha!! Øsekar i en daycruiser .. om det skjer noe galt med slike båter så pleier de jo gjerne å eksplodere, eller synke på null komma null, rett under beina dine uten at du helt skjønner hva som skjer. Jeg tror faktisk ikke at et øsekar hadde hjulpet oss så mye om uhellet var ute egentlig. For om vannet begynner å stige opp over teakdørkenen så er allerede dobbeltbunnen fylt for lenge, lenge siden. Men ho var av en annen oppfatning – og måtte inn på nærbutikken vår og kjøpe ei bøtte! Joda, vi var nok særdeles trygge i går takket være ei grønn lita lekebøtte beregnet på unger i strandkanten!

I dag spanderte svigers kinamat på oss. Ja ikke bare på oss, men på alle barn og svigerbarn, som kunne komme, med unger under 16. På restaurant. Jeg har verdens beste svigerforeldre, de er bare så utrolig skjønne! Kan ikke beskrive det på noen annen måte. Men altså, jeg har vært utrolig heldig med hele denne familien jeg kom ramlende inn i på mine halvgamle dager.

Jeg er ikke akkurat aleine som er født på denne tia. I morra fyller både min og drømmemannens x år. Litt snålt det der, og egentlig tror jeg drømmemannen har litt problemer med å peile ut hvilken dato som egentlig er min. For i dag morges glemte han det. Og det er vel andre gang på disse få årene vi har vært sammen. Men jeg bestemte meg for å ikke si et ord jeg, der vi lå og småprata i lange tider før vi sto opp i dag morges. Så han skjønte ikke noe heller, før venninna mi gratulerte da vi sto opp. Og da fikk han fart på seg. For pakka hadde han kontroll på. Den lå nede i sjøbua eller båten eller noe sånn. Han forsvant iallefall den veien for å finne den. Hadde vi ikke hatt besøk ville jeg nok ikke fått noe før i morra tenker jeg .. ikke lett å finne ei ny kjærring med bursdag dagen før ho forrige. Anbefales ikke! Gammel vane er vond og vende tydeligvis.

Fikk ei flott stor veske, weekendbag, eller hva det heter. Veldig fin. Så drømmemannen vet i det minste hva jeg liker, og jeg er helt sikker på at jeg ikke har samme stil og smak som forgjengeren min. Men altså, de datoene lager litt krøll innimellom ..

Ellers har jeg en gave fra svigers i vente. De hadde glemt den hjemme, men drømmemannen min skulle hente den på veien ut til hytta igjen. Noen nye kopper og ei godis-skål fikk jeg av venninnebesøket som var hos oss i helga. Veldig koselig, men lurer litt på at et betyr at jeg begynne å bli veldig gammel siden jeg virkelig liker kopper og skåler med blomster på? Det er noe jeg aldri har vært så begeistra for før. Blomster var greit i hagen, ellers ikke noe for meg!

Hagen ja. Var hjemom etter at feriegjestene var reist, og det så helt flott ut der! Tror nesten det var reinere enn da vi overlot huset til de. Og hagen, den var bare helt fantastisk om jeg skal si det selv. Det blomstra som bare det. Så da er det jo litt kjipt at vi befinner oss på hytta liksom .. men nå har jeg tatt med meg noen av krukkene og ampelene. Kan jo ikke la de stå der til ingen nytte uten at de gleder noen.

Vi er akkurat ferdig på jobb nå, så nå er det hjemturen som står for tur.

God natt. :o)

3 kommentarer
  1. God morgen igjen og vel overstått gebursdag:))og gratulerer med dagen til drømmemannen.Om det ikke blir noen storfeiring(som ikke jeg heller er så gira på)så får dere lage noe godt og kose dokke litt ekstra sammen :))

  2. Gratulerer med gårdagen 🙂 kjekt med masse gaver da gitt. Jeg er litt rar med min bursdag, dagen min blir totalt ødelagt hvis jeg ikke blir gratulert med en gang jeg våkner, han begynner å komme seg mannen min nå og gaver får jeg, det fikk jeg ikke av xen…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg